Category: Artiklar | 2011-03-31 | 14:30:37

Trelleborg




Redan före klockan sex var det fullt med fans som väntade på sin idol Eric Saade på Valens köpcentrum i Trelleborg. Och sedan fylldes det på. Och fylldes på. Och fylldes på.

Så när vinnaren från Melodifestivalen kom in på scen strax efter åtta – något försenad – var hela Valentorget fullsmockat. Det kan ha varit publikrekord på Valen. Det stod folk långt ut i gångarna, i rulltrapporna och på ovanvåningen. Det verkade som om alla ville se Eric Saade.

– Jag har arbetat i två år för att få hit honom, berättar en nöjd Marcus Middleton, centrumledare på Valen. Att han kommer precis nu, när han vunnit Melodifestivalen, är ju extra kul.

Konserten blev inte lång. Tre låtar sjöng Eric Saade innan det var dags för autografskrivande och singelförsäljning.

Lyckligast av alla var kanske den tjej i publiken som fångade tröjan som Eric Saade torkat av sig svetten med och sedan kastade ut i publikhavet.

Under kvällen på Valen fanns också restaurangskolans elever på plats. De bjöd på 1 800 portioner med små godbitar, som lax, kalkon och skånsk fläsk.

Några som väntade länge för att få bra platser framme vid scenen var trelleborgstjejerna Samira Grundström och Natalie Holmqvist Nilsson, båda åtta år gamla.

– Eric Saade är vår stora idol, berättar de. Det är för att han sjunger så bra.

Men efter ett tag kryper ännu ett skäl fram.

– Han är ju söt också, säger de båda.

LÄNK

//Celine


Postat av: rebecca

en till fråga:

måste man ha en singel innan eller tror ni att man kan köpa på plats?

Ska se eric i knalleland/borås på söndag nämligen, och har ju inte singeln!

2011-03-31 @ 20:00:45
URL: http://rebecco.blogg.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: