Category: Artiklar | 2012-06-09 | 21:27:24

Vägrar släppa taget om Eric





Molly påstår sig älska sitt singelliv. Men Molly Sandén kan inte glömma Eric Saade.

I december tog det slut mellan Molly Sandén, 19, och Eric Saade, 21, efter tre års kärlek. Hon upplevde en stark sorg efter seperationen och i vårens Melodifestival sjöng hon ut om sina känslor i "Why Am I Crying". Tårarna blänkte i ögonen då hon gick av scenen. I finalen slutade Molly femma. Samma kväll sa hon sig vara redo att gå vidare efter Eric. Sångerskan berättade hur hon vill att nästa pojkvän ska vara:

-Han ska plocka upp smutskläderna efter sig. Sedan ska han bjuda på sig själv och få mig att skratta. Humor, ärlighet och äkthet är viktigt. Och så ska det vara en kille som helst är lite äldre och har ett driv, som brinner för något.

BLUNDADE OCH NJÖT

Den 21 maj hade Molly sin releasefest för nya skivan "Unchained" på Grand Hôtel i Stockholm. Bland de många gästerna fanns även exet Eric. Molly förklarade att hon ännu är utan stadigt sällskap och tänker leva ett vilt singelliv:

-Nu kastar jag mig ut och kör.

Men efter att artisten framfört låtarna från nya skivan och klivit av scenen var Eric den första hon kastade sig i armarna på. Före såväl föreldrar, syskon som bästa vänner. De slöt ögonen och gav varandra en lång innerlig kram innan Molly till sist motvilligt släppte taget om exkärleken och gick vidare och hälsade på de andra gästerna. Det är tydligt att sångerskan ännu inte kan glömma Eric.


Ett stort tack till Sofie som tog sig tid att både fota och skriva ner artikeln och skicka den till mig!

//Celine


Postat av: Anonym

herregud varför kan inte någon förstå att molly skrev sin låt innan de gjorde slut. lägg märke till det alla. massa tjat om att hon släpper ut sina känslor meen nej människor det är inte sant!!

2012-06-10 @ 18:09:32
Postat av: Maja

Det där är bara tidningarna som hittar på... På mollys blogg skrev hon om den där artikeln och sa att det inte var sant. Såklart kan hon ljuga, men tvivlar på det.

2012-06-10 @ 23:45:21

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: