Category: Artiklar | 2011-12-26 | 11:28:29

Alice, Anna och drömmen om Eric Saade

I en exklusiv miniserie får vi träffa Alice och Anna från Oskarshamn. De går på gymnasiet och älskar popidolen Eric Saade över allt annat, och i fyra avsnitt på TV3 Play följer vi tjejernas väg mot att få träffa sin favoritartist. Vi får samtidigt även en unik inblick bakom scenen och skivsigneringarna för Sveriges just nu största och mest googlade flickidol.

Alice och Anna är två vanliga tonårstjejer från Oskarshamn. Och precis som otaliga svenska tonårstjejer så avgudar de popstjärnan Eric Saade. På svenska Google är melodifestivalsensationen Saade just nu den populäraste artisten i världen, till och med mer eftersökt än självaste Justin Bieber. Alice och Anna drömmer om att få träffa sin idol, men det är varken lätt eller billigt för två tonåringar i Oskarshamn att jaga Sverige runt i förhoppningen om att en dag få stå öga mot öga med Eric.

I fyra avsnitt bjuder TV3 Play nu alla Saadefans på en försenad julklapp i form av miniserien I Saades fotspår. Parallellt med att vi följer Alice och Anna i deras jakt på drömmötet med sin idol så bjuds vi även på unika inblickar i livet som ung popstjärna. Bakom scenen, efter skivsigneringarna och längst bak i Eric Saades turnébuss. Hur känns det för Eric att flickor som Alice och Anna drömmer om honom? Och hur känns det för fansen Alice och Anna när idolen till slut är inom räckhåll?

//Celine



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: