Category: Intervjuer | 2011-03-14 | 18:30:10

Eric med i P4 EXTRA

Här är länken till när Eric var med i P4 Extra i eftermiddags. Klicka igång intervjun på raden nere på internet fönstret.

Det blev en riktigt spännande final i Melodifestivalen. Efter både jurygrupper och folkets telefonröster så fanns en klar vinnare. Eric Saade vann med "Popular", skriven av Fredrik Kempe. En låt som Saade säger att han identifierar sig själv väldigt mycket med.
Nyligen 20-år fyllda Eric Saade ska alltså representera Sverige i Eurovision Song Contest i Düsseldorf i Tyskland 14 maj. När Saade tävlade med "Manboy" förra året kunde vartenda dagisbarn refrängen. Nu är frågan hur det kommer att gå för "Popular" skriven av Fredrik Kempe som Saade ska representera Sverige med i Eurovision.

"GLASBUREN INTE DET VIKTIGASTE!"
Det har redan börjat snackas om glasburen som Eric kraschar i sitt nummer och det finns en risk att den inte får följa med till Tyskland. Men Saade är inte orolig. Om melodifestivalvinnaren tvingas att resa utan den kanske han plockar fram duschen från förra året
-Vem vet det kanske blir så. Men det är inte glasrutorna som är det viktigaste. Jag jobbar mer med att det ska bli en bra story, säger Eric Saade till Lotta Bromé i P4 Extra.

SAADE LÄNGTAR HEM
Mycket jobb väntar den unga artisten. När Eric Saade är på besök hos Lotta Bromé har han ännu inte varit hemma med resväskan. 
-Jag är väldigt trött och jag har fortfarande inte flyttat hem sedan jag bodde på Globen hotell.

NJÖT AV SEGERNS SÖTMA
Saade och Fredrik Kempe hade all anledning att fira efter segern i Globen.
-Den största drömmen är inte att vinna Melodifestivalen utan att folk ska gilla det man gör, säger Saade.
Efter segern i Globen blev det i alla fall en del festande medger melodifestivalstjärnan.
-Men jag är inte typen som står och sprutar champange.

STOR RESPEKT FÖR DANNY
Om inte Eric hade tagit hem segern själv hade han önskat att Danny Saucedo gjorde det.

ERIC SAADE HAR VARIT MED I P4 EXTRA FÖRUT
Efter succén med "Manboy" i fjol berättade Eric Saade om drömmen om en sångarkarriär som började redan som sexåring på Saades mammas bröllop.

//Malin.
Länk.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: