Category: Artiklar | 2012-03-31 | 14:46:54

Eric Saade uppfyller drömmar

Om klippet inte fungerar kan ni se det här!

I ljuset från led-lamporna uppfyller Eric Saade sin dröm. Stjärnan lyser starkt när han inleder sin arenaturné "Pop explosion" på hemmaplan. Men det är inte riktigt den Eric Saade vi har blivit bortskämda med i radio och tv sedan segern i Melodifestivalen 2011.

Kattarpspågen har lovat "en stor jävla popakt på en och en halv timme". Med det i minnet känns öppningen segartad. "Rocket science" är ingen klockren första låt, men publikens fokus ligger ändå på den gigantiska skuggan av Saade ståendes bakom ett vitt skynke. Stämningen trappas upp och så fort tygstycket faller ned och stjärnan uppenbarar sig får händerna en impuls att vilja hålla för öronen. Publikens skrik skär genom idrottshallen. Vår lokala hjälte tar ton och gör det han gör bäst.

"Helsingborg, jag är hemma!" skriker Eric Saade och låter stämbanden riva loss den ena hitlåten efter den andra.

Det märks att Eric Saade vet hur en scen ska utnyttjas. Varenda rörelse är planerad in i minsta detalj av artisten själv. Efter kallvattenduschar och vertikalflygningar på bästa sändningstid i tv är det omöjligt att inte hissa förväntningarna i taket när det bjuds på en skräddarsydd show signerad Saade.

Artisten Eric Saade vet vad hans unga publik vill ha – och vad han kan ge. Sångrösten håller imponerande väl trots hög aktivitet på scen. Felfri dans tillsammans med ett tajt gäng dansare och ett säkert liveband där gitarristen gör starkast intryck med två solon. Men bortsett från sång, dans och en ljusshow Idrottens hus sällan skådat är det lite som överraskar.

En panorering över idrottshallen ger svaret. Om du inte har kommit hit i sällskap av någon mellan 4-15 år, eller själv är en av Saades unga hardcore-fans, är det lätt att låta ögat vilseleda dig till att tro att denna kväll är en väl påkostad skolavslutning. I stället är det mångas första konsertupplevelse. Och jag tvivlar på att någon av förstagångsbesökarna blir besviken. Mitt nioåriga jag hade definitivt bevittnat en "Pop explosion" värd full pott.

Jag blir snabbt medveten om att min upplevelse skiljer sig från de flesta andras. Men när Eric Saade helt spontant drar upp en gråtande Sofia från publiken knyter det sig i bröstet även på mig. Om jag vore hälften så gammal som jag är i dag, hade "Pop explosion" utan tvekan satt djupa spår. I stället minns jag att "Sveriges enda popstjärna" lovade att det skulle smälla i kväll. Jag väntar på detonationen.

Men en sak är glasklar: Eric Saade uppfyllde inte bara sin dröm utan så många andras.

Det är det få som kan.

"Pop explosion" är en fin självförtroendeboost, från Eric Saade till fansen.


//Celine


Category: Bilder | 2012-03-31 | 14:43:45

Fler bilder från Helsingborg

20120330-174834.jpg

20120330-174840.jpg

20120330-174827.jpg

20120330-174846.jpg

20120330-174853.jpg

20120330-212833.jpg

Barnen från Min stora dag som fick se Eric uppträda :)

//Celine


Category: Videoklipp | 2012-03-31 | 14:42:00

Erics tacktal till fansen i Helsingborg och ”without u I´m nothing”

//Celine


Category: Artiklar | 2012-03-31 | 14:40:19

Efter kritiken: biljetterna slut

 

Eric Saade.

 

Artistkollegorna sågade Eric Saades dyra backstagebiljetter.

Nu har biljetterna sålt slut både i Helsingborg och Malmö.

– Försäljningen går alldeles utmärkt, säger managern Tomas Lingman.

I kväll har Eric Saade, 21, premiär för sin stora inomhusturné ”Pop explosion” i Helsingborg.

Efter konserten har fansen chans att möta sin stora idol backstage för bilder, autografer och en pratstund - för 1 495 kronor.

Nöjesbladet har tidigare skrivit om ilskan hos delar av Saades artistkollegor över att han över huvud taget tar betalt för att träffa sina fans.

Slutsålt

Men försäljningen uppges gå bra - så pass bra att backstagebiljetterna är slutsålda både i kväll och i morgon i Malmö.

– Det går alldeles utmärkt. Det är fullsatt på den kvoten både i dag och i morgon. Det ska vara exklusivt med 15-20 personer max på varje ställe, och det är vad det är också, säger Eric Saades manager Tomas Lingman.

Till välgörenhet

Det innebär att backstagebiljetterna redan har dragit in mellan 45 000 och 60 000 kronor. Enligt Tomas Lingman går alla intäkter oavkortat till stiftelsen Min stora dag.

– Den tanken har funnits med hela tiden, säger han.

Själv är han inte förvånad över alla de starka reaktioner som uppkommit.

– Nej, egentligen inte. Jag blev mer förvånad över att folk inte är lite mer öppna för nya idéer, det är lite tråkigt ibland i Sverige, det blir lite trångsynt, säger han.


//Celine

Category: Bilder | 2012-03-31 | 14:25:31

Bilder från Pop Explosion - Helsingborg


Var någon av er läsare där? :) Om ni har några bilder får ni jätte gärna skicka dom till oss (ericsaadedaily@hotmail.com)! :)

//Celine

Category: Visste ni att.. | 2012-03-30 | 15:57:23

Visste ni att..?

image description

Det bara är 3 timmar, 3 minuter och 40 sekunder kvar tills premiären av Pop Explosion i Helsingborg? :)

//Celine


Category: Eric på Twitter | 2012-03-30 | 15:54:20

Eric var TT på Twitter i Tisdags

Tack Wanja för tips och bild!

//Celine


Category: Videoklipp | 2012-03-30 | 15:51:41

Videohälsning från Eric

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-30 | 15:35:17

Dagens bild

//Celine


Category: Artiklar | 2012-03-30 | 15:32:05

Artistkollegorna sågar Eric Saades erbjudande

Fansen gick i taket.

Nu rasar även artistkollegorna mot Eric Saades dyra backstagepass.

– Upplägget är obehagligt, säger Markoolio.

Erbjudandet gjorde popidolens fansrejält upprörda. Under Eric Saadeskommande turné kan den som vill träffa honom för ett kort snack, ett foto och en autograf. Men det kostar. Den som nappar på erbjudandet får vara beredd att punga ut 1 495 kronor.

Nu reagerar artistkollegorna. ”Skitigt. Rent utav äckligt”, skriverMarko”Markoolio” Lehtosalo, 37, på Twitter.

– Jag tycker hela upplägget är obehagligt och konstigt. Jag anser att som artist så tar man sig tid för sina fans. Träffar dom och skriver autografer utan att ta betalt. Det hör till, säger han till Nöjesbladet.

För honom är det otänkbart att erbjuda något liknande.

– Jag skulle aldrig kunna titta dem barnen i ögonen i vetskapen av att deras föräldrar eller dom pröjsat pengar för att få träffa mig för fotning och autografer, säger Markoolio.

”Rör sig om ung publik”

Richard Herrey, 47, stämmer in. Han reagerar framför allt mot att erbjudandet är riktat till en ung målgrupp.

– I det här fallet så rör det sig om en väldigt ung publik, varav väldigt många barn. Att ta betalt på det sättet för att de ska få komma och hälsa och få en autograf eller foto är för mig helt absurt. Det luktar och stinker helt enkelt, säger han.

Richard Herrey menar att tilltaget kan vara skadligt för artisten.

– Jag tror inte att han är betjänt av det här. Det är bara dumt. Dessutom blir han ju skrattad åt av svenska artister och branschen.

Även Markoolio ser risker med erbjudandet. Eric Saade kan stöta bort sina fans, menar han.

– Kan vara så att han är ute på tunn is. Vet att det finns en del internationella riktiga artister som gör liknande saker. Men Saade är inte riktigt där och ska nog lugna sig lite med sina upplägg och attityd.

”Bittra före detta artister”

Tomas Lingman, Erics Saades manager, skriver i ett sms till Nöjesbladet:

– Det är väl härligt att folk blir så engagerade och att så många före detta artister är arga och bittra. Vi har alltid gillat att hitta på nya idéer och vi gör det vi tror på vilket vi kommer fortsätta med oavsett vad folk tycker om det.

Han fortsätter:

– Eric har gjort och gör väldigt mycket signeringar där han sitter i fyra-fem timmar och skriver autografer gratis till alla men nu ska vi göra en popkonsertturné och det är något helt annat! Det finns en efterfrågan men vi tvingar ingen att köpa.

 

//Celine


Category: Artiklar | 2012-03-30 | 15:27:50

Fansen ursinniga på Eric Saade

Inget är gratis Det krävs en hel del veckopengar för att köpa en autograf av Eric Saade. Men då får man ett snack på köpet.

Ett snabbt snack, en autograf och en bild.

För den nätta summan av 1 495 kronor.

Nu rasar Eric Saades fans mot de dyra backstage­passen på hans stora inomhusturné.

Utomlands är det vanligt.

I Sverige desto mer sällsynt.

Men när Eric Saade, 21, nu ger sig ut på sin stora inomhusturné finns möjligheten att träffa Eurovision-trean backstage efter konserterna.

Men det kostar.

Och det rejält.

”Har inte råd”

En snabb pratstund, en autograf och en bild tillsammans med Eric Saade går på 1 495 kronor – utöver konsertbiljetten på drygt 300 kronor.

På Eric Saades officiella Facebook-sida rasar nu fansen över de dyra biljetterna.

”1 495 är väldigt mycket pengar, och det flesta har inte råd. Galet i mina öron”, skriver ett fan.

”Ta 1 495 kronor betalt för en liten stund, det är total jävla bullshit rent utsagt, skriver en annan”.

”På sin plats”

Eric Saade vill själv inte kommentera. Men hans manager Tomas Lingmanmenar att så många vill träffa sin idol att man nu ger dem en möjlighet.

”Det kanske strider mot den svenska jantelagen att göra på det här sättet men det är ju rätt vanligt internationellt så då tycker vi att det är på sin plats att vi gör likadant. Så jobbar vi!”, skriver han i ett mejl.

 

//Celine


Category: Artiklar | 2012-03-30 | 15:23:28

Saade slår tillbaka mot priskritiken


1495 kronor för ett snack, en autograf och en bild startade en folkstorm. Efter den massiva kritiken över att sälja möten med sig själv till sina fans, slår nu Eric Saade ifrån sig.

– Det här är inte anpassat efter barn, säger han till Nöjesbladet.

De senaste dygnen har popartistenEric Saade fått ta emot hård kritik från både fans och artistkollegor. Anledningen är att han valt att ta 1495 kronor från sina fans för att träffa honom backstage. Nu slår Saade ifrån sig kritiken och menar att folk inte förstår vad det handlar om.

– Det är snarare såhär: hur kom vi fram till att vi ens ska träffa dem? Det gör man inte på en arenaturné annars, säger han till Nöjesbladet.

Enligt Eric Saade fick han idén från de internationella fansen. Flera av dem hörde av sig och frågade om det fanns en möjlighet att träffa honom efter konserterna under den kommande turnén, vilket det till en början inte gjorde.

– Så jag ville ge dem en chans att träffa mig. Inte bara i någon minut, utan få följa med till min loge och så. Vi var tvungna att sätta ett högt pris för att det bara skulle vara hardcorefansen som betalade det, annars skulle det inte fungera. Beyonce tog 6 000 spänn. Vi tänkte att vi chillar och hamnade på det här priset.

”Har suttit med fans i fem timmar”

Att det skulle vara orättvist för de som inte har råd att träffa honom håller han inte med om. Han träffar gärna sina fans vid andra tillfällen och påminner om att han under de senare två åren varit ute på fyra signeringsturnéer.

– Då har jag suttit i fem timmar. Många artister går efter två. Jag har alltid som princip att alla ska få en autograf men det går ju inte att signera efter att man har stått på scen så länge som jag gör under turnén. Man är helt färdig efteråt. Vi klockade hur lång tid det skulle ta att signera åt alla och det skulle vara i mer än sju timmar, säger Eric Saade.

Enligt honom handlar det heller inte om att tjäna några pengar eftersom det länge har planerats att intäkterna från backstagepassen ska gå till välgörenhetsorganisationen ”Min stora dag”. Något som skulle avslöjas på fredag i samband med att 40 barn därifrån ska gå på hans genrep.

– Men nu sabbades ju den överraskningen, säger han.

Trots all negativ publicitet hans backstagepass orsakat skulle Eric Saade inte ha gjort upplägget annorlunda i dag.

– Tvärtom. Det är supercoolt att jag är den första svenska artist som gör det här. Men jag kan förstå att folk blir upprörda. Det här är Sverige, kanske är folk avundsjuka. Mina internationella fans tycker det är jättekonstigt att folk reagerar.

Tror du inte reaktionerna kan bero på att många av dina fans är barn?

– Det här är inte anpassat efter barn. De har inte de pengarna. Min turné är inte heller det. Ska jag ta på mig rosa byxor bara för att det är många tjejer som lyssnar på mig, eller? Jag har sett att flera artister kritiserat mig men det bara rinner av mig.

Om man går fram till dig på gatan och ber om en autograf och en bild. Ber du personen att hosta upp då?

– Absolut inte. Jag har aldrig sagt nej till sådant.

Skulle du själv kunna tänka dig att betala för att träffa en artist?

– Absolut med Justin Timberlake.

 

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-30 | 15:17:59

Inlägg från Kissies blogg...

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-30 | 15:17:25

Eric Saade tar 1500 för en autograf...

Gud va alla hänger upp sig på det här med backstage-passet. Visst jag kan hålla med om att det är lite dyrt, men är det verkligen en sån big deal? 

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-28 | 12:11:00

Dagens bild

429764_276725912391708_162384063825894_721103_1187613269_n_large

Finns inga ord...♥

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-27 | 12:02:00

Dagens bild

386445_266478330083133_162384063825894_696970_1446461347_n_large

Finaste ♥

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-26 | 10:58:00

Dagens bild

421622_366391533386056_169760033049208_1283715_541640661_n_large

//Celine


Category: Intervjuer | 2012-03-25 | 22:52:13

P4Klicka här för att lyssna på när P4 intervjuade Eric i Fredags! :)

//Celine

Category: Videoklipp | 2012-03-25 | 15:15:37

1 vecka kvar till premiären av Pop Explosion!

Ska någon av er dit? :)

//Celine


Category: Intervjuer | 2012-03-25 | 15:12:12

Nyhetsmorgon

Här kan ni se klippet från när Eric gästade Nyhetsmorgon imorse :) 

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-25 | 10:16:00

Dagens bild

402238_332006996832440_214318341934640_1098489_514014990_n_large

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-25 | 01:07:35

Erics barndomshus till salu...

Det verkar som att Erics barndomshus är till salu... Alltså stämde det att huset var blått som Robin sa när han intervjuade Eric i Robins (inte för att jag trodde dom ljög). Som ni ser på andra bilden finns det till och med bilder på Eric på väggen. Det finns även en bild på både Lina och Eric tror jag som står där :) Misstänker också att det är Erics barndomsrum på tredje bilden. Hantel, massa CD-skivor och ett diplom där det står Camp Rock på... hmm... Kul att få se lite bilder på hur huset ser ut i alla fall! :)

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-24 | 19:59:50

Fest...

398519_261502420580724_162384063825894_684962_1499503529_n_large

390104_261513247246308_162384063825894_684971_1454439105_n_large

405249_266477440083222_162384063825894_696952_1111759992_n_large

405850_266478180083148_162384063825894_696968_1263695312_n_large

Här gick det vild till ;)

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-24 | 19:57:22

Dagens bild

269692_130447670375343_100002303337396_211985_5948000_n_large

Damn, vilken snygging det befinner sig i bakgrunden!

//Celine


Category: Artiklar | 2012-03-24 | 19:53:26

Marie och Eric = Sant?

Inlägg från Maries blogg: "Den här bilden är rolig på många sätt…

Men asså, vad vet journalisterna som inte jag och Eric vet?! Haha! Jag vill bara lugna allaSaade-fans och säga att det inte finns någon som helst sanning i detta. Jag har inte läst vad som står i tidningen, men som sagt, den här smaskiga rubriken stämmer inte. Jag och Eric har skrattat gott åt detta idag.

Jajagsägerdådet. Grävande journalistik när den e som bäst ;)"

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-24 | 19:49:32

Tumblr bilderFler bilder hittar ni här!

Tack Isabelle för tipset! :)

//Celine


Category: Videoklipp | 2012-03-24 | 19:38:25

Har Jedward kändiskoll?

Dom verkar ha ganska bra koll på Eric, eller vad säger ni? ;)

//Celine


Category: Intervjuer | 2012-03-24 | 16:06:22

#AdamLive

//Celine


Category: Intervjuer | 2012-03-24 | 15:30:36

Gomorron Sverige

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-22 | 10:09:00

Dagens bild

OMG, so damn sweet! ♥

//Celine


Category: Pop Explosion - Vårturné 2012 | 2012-03-21 | 20:09:08

BACKSTAGE-PASS TILL POP EXPLOSION!

Nu får du som redan köpt en biljett till Pop Explosion möjlighet att träffa Eric Saade Backstage efter hans konserter i vår genom våra Exklusiva Backstage- pass.

Med passet kommer Du efter konserten att få träffa Eric bakom scenen, ta en bild med honom, få en autograf och prata lite med honom.

Backstage-passen kostar 1495:-/pass och stad. Finns endast i ett begränsat antal!

Backstage-passen hittar du här!

//Celine

Category: Pop Explosion - Vårturné 2012 | 2012-03-21 | 18:09:51

Rep inför Pop ExplosionHär är Eric på Danscenter Stockholm med sin koreograf Sabina Dalfjäll och repar inför Pop Explosion :)

Tack Emma för tipset!

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-21 | 16:26:02

Dagens bild

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-19 | 12:37:00

Dagens bild

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-18 | 20:24:00

Dagens bild

//Celine


Category: Intervjuer | 2012-03-18 | 20:20:51

Robins

För er som missade eller kanske bara vill se det igen så kan ni se när Eric gästade Robins här!
(Eric kommer in ca 06:30)

Måate säga att det var både en bra och roligt intervju. Man fick veta mycket som man inte visste :)

//Celine


Category: Videoklipp | 2012-03-18 | 19:56:39

Let's dance 2012

Ni har väl inte missat att Hotter Than Fire spelas i reklamen för Let's Dance 2012? Om ni har det så kommer den här! :)

//Celine


Category: Pop Explosion - Vårturné 2012 | 2012-03-18 | 00:45:20

Eric berättar om Pop Explosion Concert

//Celine


Category: Videoklipp | 2012-03-17 | 19:37:24

Garv...

Haha, älskar hur Eric säger "buss" ^^ Det här klippet får en att längta ännu mer till ikväll då han gästar Robins, eller vad säger ni? :)

//Celine


Category: Tävlingar | 2012-03-17 | 11:40:12

Tävla om biljetter till Pop Explosion och en träff med Eric backstageTävlingen pågår t o m den 24 april och vinnarna till varje konsert utses tre dagar innan konserttillfället. Vinnaren får två biljetter och två backstagepass. Vinnarna kontaktas via mail.

Tävla HÄR!

P.S Det är inte vi som anordnar tävlingen utan Opel...

//Celine


Category: Missa inte...!! | 2012-03-17 | 11:31:27

Missa inte...!!

Eric i Robins ikväll 21:00 på SVT1! :)

//Celine


Category: Videoklipp | 2012-03-17 | 11:28:06

Fredagkväll med Malin


I början får man se när Eric lämnar över sångfågeln till Loreen men intervjun börjar inte förns 08:40 :)

//Celine

Category: Bilder | 2012-03-15 | 10:12:00

Dagens bild

//Celine


Category: Videoklipp | 2012-03-14 | 22:48:28

Danny utmanar Eric

//Celine


Category: Videoklipp | 2012-03-14 | 21:50:49

IN THE MAKING OF HEARTS IN THE AIR

- Marina

Category: Övrigt | 2012-03-14 | 15:56:40

Missa inte!

Verkar som att Eric ska vara med i ett program som heter Robins på Lördag 21:00 så missa inte det! :)

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-14 | 15:54:53

Is it possible for a guy to be this cute?

//Celine


Category: Videoklipp | 2012-03-13 | 22:41:25

Eric presenterar dansare och koreografer

//Celine


Category: Visste ni att.. | 2012-03-13 | 22:40:20

Visste ni att..?

image description

Eric kommer sjunga Sleepless på Pop Explosion? Kul med en gammal låt också! :)

//Celine


Category: Pop Explosion - Vårturné 2012 | 2012-03-13 | 18:29:18

Repetition inför Pop Explosion


Här tränas det för fulla muggar inför Pop Explosion! Gud va jag längtar! Bara 46 dagar kvar nu tills Eric kommer till Annexet! :D

//Celine

Category: Bilder | 2012-03-12 | 23:34:32

Senaste från Erics Twitter

Haha, hej på dig också Eric ;)

Förövrigt, undra vad han plåtas för :)

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-12 | 17:41:33

GIF'S


Tycker det är så himla gulligt att Eric pussar Loreen på huvudet! :')

//Celine

Category: Bilder | 2012-03-12 | 17:39:50

Dagens bild

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-11 | 13:49:09

Loreen och Eric

En bild från när Eric precis hade överlämnat sångfågeln :)

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-11 | 13:29:01

Efterfesttt


"När klockan precis passerat 03 så var det rejält röj på dansgolvet. Eric Saade var inte långt borta från Molly. Om han höll koll på exet eller inte är svårt att säga, men det kändes lite som att han hade ett vakande öga."
- Malin
LÄNK.

Category: Bilder | 2012-03-11 | 13:24:15

Eric på "vip-hyllan"

Bild 2012-03-11 kl. 02.13.51.jpg
- Malin.
LÄNK.

Category: Visste ni att.. | 2012-03-11 | 13:23:30

Visste ni att..?

image description
Loreen fick hela 670551 röster i finalen medan Eric fick 314229 röster förra året.
- Malin

Category: Bilder | 2012-03-11 | 13:21:04

Från efterfesten
Tagna från expressen!
- Malin

Category: Artiklar | 2012-03-11 | 13:16:34

Eric och Molly "återförenades" på efterfesten


Här attackkramas Eric Saade och Molly Sandén.

I går natt återförenades ex-paret på efterfesten.

– Jag känner mig ­kärleksfull, säger Molly.

De dansade. Och kramades.

Ex-paret visade att de kan festa i hop, trots uppbrottet i januari.

– Det är en jätterolig kväll, säger Eric Saade.

– Nu startar jag mitt nya liv. Det är en gladare, mognare, vuxnare Molly, säger hon.

På dansgolvet bildade flera av artisterna en så kallad dansring, då de utmanade varandra i ”Hetaste moves”.

”Jag kör järnet”

Sean Banan utmanade Eric Saade.

– Jag har festat gudomligt på dansgolvet, säger Sean Banan och påpekar att hans biffiga vakt Baloo är vid hans sida hela natten.

Molly höll sig lite i utkanten men dansande ändå järnet tillsammans med sina systrar.

– Jag kommer kanske inte att bjuda på den vackraste dansen, men jag kör tills jag inte kan stå upp längre, jag kör järnet. Det är grymt här, säger hon.

Tidigare drog hon och Eric Saade sig undan en stund och pratade ut. Efter genrepet i fredags menade han att Molly sjungit falskt.

– Han sa nu att han tyckte att jag hade sjungit bra. Det kändes skönt. Han hade ändrat uppfattning, det var ju bra, säger hon.

LÄNK.
- Malin


Category: Bilder | 2012-03-10 | 23:50:31

Helena och Eric


//Celine

Category: Videoklipp | 2012-03-10 | 23:15:24

Saade vet hur det är att vinna

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-10 | 22:54:55

Tre bilder från ikväll


//Celine

Category: Videoklipp | 2012-03-10 | 22:44:48

Eric Saades comeback i Melodifestivalen

Tyckte dansen var as ball och cool remix! :D Proffsigt!

//Celine

Category: Bilder | 2012-03-10 | 22:34:06

Danny och Eric

En bild på Danny och Eric som togs tidigare idag :)

//Celine


Category: Videoklipp | 2012-03-10 | 22:33:34

Helena Paparizou - Popular

Personligen tyckte jag faktiskt att Helena förstörde hela låten... Både sången och framträdandet var misslyckat enligt mig. Eric gör det så himla mycket bättre själv! Eller vad tycker ni?

//Celine


Category: Artiklar | 2012-03-10 | 22:22:59

Eric Saade flyger in med sångfågeln

Bild 2012-03-10 kl. 14.16.39.jpg

Så kommer Eric Saade in och gör sitt dansnummer tillsammans med dansarna. Han får vara sångfågel på riktigt och flyger upp i taket samtidigt som han sjunger delar av sin singel Hotter than fire.

Bild 2012-03-10 kl. 14.17.38.jpg

Bild 2012-03-10 kl. 14.19.08.jpg

Saade pillar en hel del på micken under repet och tycks vara så där nöjd med det hela.

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-10 | 22:20:09

Bakom scenen: Loreen med Eric Saade

Bild 2012-03-10 kl. 21.37.31.jpg

//Celine


Category: Artiklar | 2012-03-09 | 23:43:00

Saade leker sångfågel - flyger i Globen

Bild 2012-03-09 kl. 20.19.55.jpg

Eric Saade får öppna showen med ett dansnummer tillsammans med åtta dansare. Han flyger i lyften och får framföra en version av sin låt Hotter than fire när han leker sångfågel.

Bild 2012-03-09 kl. 20.20.12.jpg

Bild 2012-03-09 kl. 20.21.05.jpg

Bild 2012-03-09 kl. 20.20.57.jpg

//Celine

Category: Artiklar | 2012-03-09 | 23:39:01

Så gör Eric Saade comeback i Melodifestivalen

Eric Saade gör ett spektakulärt gästframträdande i Melodifestivalens final. Jonas Ekströmer/Scanpix

Läs artikeln här!

//Celine


Category: Artiklar | 2012-03-09 | 19:40:32

Saade kommer flyga i Globen för att lämna Sångfågeln

Bild 2012-03-09 kl. 13.49.18.jpg

Tydligen så öppnar Eric Saade showen i morgon kväll. Och enligt rapporter som jag får inifrån Globen så kommer han flyga i öppningsnumret.

Jag får alltså inte vara med inne i arenan, men tack vare snälla personer som har rätt att vara där inne så har jag fått veta att Saade tydligen flyger. Spännande att se på genrepet i kväll.

"Ett riktigt snyggt shownummer" berättar en av mina spioner på plats inne i arenan.

Saade kommer alltså flyga in när han ska lämna över Sångfågln, Melodifestivalens vandringstrofé.

//Celine


Category: Artiklar | 2012-03-09 | 19:40:08

Eric kramar Molly efter repet

Nu får jag höra att Molly körde för fullt under sitt rep medan Eric Saade stod på parkett och kollade in hennes framträdande.

Efteråt gick Eric fram och kramade om sin före detta flickvän länge, berättar en person som är med i Globenkulisserna just nu.

TIdigare i veckan berättade Molly för min kollega Martin att hon inte träffat Eric på länge så hon kände sig lite spänd och nervös inför att han skulle se henne framföra sin låt.

//Celine


Category: Artiklar | 2012-03-09 | 19:39:49

Eric Saade kollar in Mollys rep

Nu är det dax för Molly att repa. Jag får rapporter om att eric Saade är kvar i arenan och står och väntar på att få höra henne sjunga.
Det är dina smutskläder hon sjunger om, Eric!
Eric Saade står på parkett ganska nära scenen. Han står tillsammans med studiomannen Henric von Zweigbergk på höger sida om scenen om man sitter i publiken, får jag höra från personer som är med inne i Globen.
Den här repetitionen är ju stängd för oss i pressen, men jag får rapporter från snälla personer som är på plats där inne och skvallrar lite.

Nu är det dax för Molly att repa. Jag får rapporter om att eric Saade är kvar i arenan och står och väntar på att få höra henne sjunga.

Det är dina smutskläder hon sjunger om, Eric!

Eric Saade står på parkett ganska nära scenen. Han står tillsammans med studiomannen Henric von Zweigbergk på höger sida om scenen om man sitter i publiken, får jag höra från personer som är med inne i Globen.

Den här repetitionen är ju stängd för oss i pressen, men jag får rapporter från snälla personer som är på plats där inne och skvallrar lite.

//Celine


Category: Artiklar | 2012-03-09 | 16:11:48

På lördag kan Molly och Eric träffas igen

På lördag kan Molly och Eric träffas igen

På lördag ska Molly Sandén framför finalens enda ballad, ”Why am i crying” i Globen. Om det är en fördel eller en nackdel att vara tävlingens enda lugna bidrag vill hon helst inte spekulera i.
– Jag försöker att fokusera på låten och på mitt mål med att visa upp den ”nya” Molly, säger hon.

Nya Molly?
– Ja, jag har tillåtit mig själv att vara mycket mer privat i mitt artisteri. Jag växte upp i Carola-eran, att man ska ha klänningar och långt svallade hår om man ska sjunga en ballad, och jag känner att jag aldrig har varit den där helylletjejen som jag gett intrycket av att vara. Om du frågar mina vänner skulle de säga att jag är galen och spontan, säger hon.

Sin ballad framför hon därför i skinnbyxor, korsett med kedjor och skyhöga stilettklackar.
– Jag klär mig som jag tycker är snyggt. Det känns fantastiskt att ha hittat mig själv, säger hon.

I början av året bröt Molly Sandén och Eric Saade upp efter fem år tillsammans. Låten ”Why am i crying” sägs handla om uppbrottet. Molly säger dock att den skrevs för ett år sedan då hon kände de känslorna men att den passar ruggigt bra just nu.
– Av respekt för honom har jag valt att inte prata för mycket om vad som hände. Det är aldrig kul med uppbrott och jag hoppas att  jag kan titta tillbaka och tänka att det var det bästa som kunnat hända mig. Jag har gått starkare ur det och nu ser jag till att bara umgås med människor som ger mig bra energi.

Hur kommer du att känna om du vinner på lördag?
– Oj, om jag vinner. Det orkar jag inte ens tänka på. Det skulle bli en jobbig situation att ta emot det där priset, haha.

Har han skickat nån grattishälsning till dig?
– Nej, inte ännu, men det kanske kommer…

Är ni vänner?
– Nej, men inte ovänner heller. Vi har ingen kontakt.


//Celine


Category: Bilder | 2012-03-09 | 09:57:00

Dagens bild

pic.twitter.com/DbzhkoTF

OMG, så himla söt!

Tack Isabelle för bilden!

//Celine


Category: Eric på Twitter | 2012-03-08 | 20:52:41

Eric var TT på Twitter

Igår trendade "Verify Eric Saade" på twitter!

Tack Wanja för bilden och tipset! :)

//Celine


Category: Artiklar | 2012-03-08 | 20:49:10

Gör skämtentré till ”Popular” – som han hatar


Danny Saucedo sågar förra årets vinnarlåt rejält.

Och ger dessutom Eric Saade ytterligare en gliring genom att spela ”Popular” som ingångslåt – nu han hamnat i öppet ordkrig med låtskrivaren Fredrik Kempe.

– Jag trampade väl honom på tårna, säger Danny Saucedo.

Att Danny Saucedo, 25, inte gillar Eric Saades vinnarlåt ”Popular” är ingen hemlighet.

Nu ger dessutom årets stora favorit ännu en smocka till Eric Saade, 21.

”Drar igång publiken”

Som ingångslåt i kväll har han nämligen valt ”Popular”. Dessutom kör han lite Eric Saade-koreografi på catwalken innan han går upp på scenen.

– Jag tycker inte om den, men jag spelar den för att den drar i gång publiken. Sen är det ju kul, det är ju låten som slog mig och då spelar jag den. Jag är en snubbe som bjuder väldigt mycket på mig själv, säger Danny Saucedo.

Men Danny Saucedos sågning av ”Popular” har fått Fredrik Kempe, som skrivit låten, att se rött.

Sent i natt bråkade de öppet på Facebook. När Danny bjöd in Kempe för att försonas svarade låt­skrivaren med orden:

– Du får sköta skitsnacket själv!

Danny Saucedo menar att han bara säger vad han tycker.

– Jag trampade väl honom på tårna. Det handlar inte om att jag har fått hybris. Sen är jag ibland lite för ärlig. Men jag tänker inte sluta vara ärlig, säger han till Nöjesbladet.

Samtidigt tror Danny att Fredrik Kempes reaktion kan bero på att han är orolig för hur det ska gå för sitt och Charlotte Perrellis bidrag ”The Girl”.

”Känner sig hotad”

– Det är säkert mycket han irriterat sig på. Han har väl lagt ner mycket energi och pengar på sitt nummer och jag vet inte om han känner sig hotad eller någonting, säger Danny.

Ska du försöka prata med honom?

– Ser jag honom får vi väl snacka lite, det är väl tråkigt om man går runt och är lite butter. Musik ska byggas utav glädje!

Fredrik Kempe vill inte kommentera bråket. Eric Saades manager, Tomas Lingman, avböjer också att kommentera.

 

//Celine


Category: Artiklar | 2012-03-08 | 20:44:39

Sean Banan hånar Saade på albumet

HYLLAR PÅ SITT SÄTT Sean Banan driver friskt med Eric Saade på sitt nya album.

"Jag cyklar din cykel, och din fina tjej".

"Andra chansen"-aktuella Sean Banan hånar Eric Saade på sin nysläppta skiva.

– Självklart så måste jag hylla honom men på mitt egna sätt, förklarar Sean Banan.

På nysläppta "Sean den första banan" finns låten "Vad var det han saade", därSina "Sean Banan" Samadi, 26, driver hejvilt med artisten Eric Saade, 21.

Banan gör sig bland annat lustig över Saades image:

"Jag är vacker och skön, och väldigt farlig. Stora stygga vargen om du inte är varlig", sjunger han.

För trånga kalsonger

Han anspelar också på Eric Saades före detta flickvän Molly Sandén i en textrad:

"Jag cyklar din cykel, och din fina tjej. Flytta nu ut, för din mamma adopterar mig. Jag tar din kalsong, åh nej – den var för trång!"

När Nöjesbladet når Sean Banan på mejl och frågar varför han skrivit en låt om Saade blir svaret:

"Hallååå skojar du med mig broshan? Eric är ju en kompis till mig fi fan och just nu är han en av Kungarna i Sverige, självklart så måste jag hylla honom men på mitt egna sätt med glimten i ögat".

”Bara på skoj”

Enligt honom är Saade införstådd med texten sedan tidigare.

"Han är heeeeeeeelt cool med låten och han vet att det bara är på skoj. Bara i helgen va vi ute på fest, dansade och gick Bananas", skriver Sean Banan.

Eric Saade själv ställer sig utanför låtdiskussionen.

– Eric väljer att inte kommentera detta, säger Hedda Båverud Olsson på Roxy Recordings.

 

//Celine


Category: Artiklar | 2012-03-08 | 20:44:02

Sandén och Saade har sålt lägenheten

Molly och Eric när det begav sig.

Eric Saade och Molly Sandén har sålt sin drömlägenhet.

Nu vill Molly leva singelliv i egen lya.

– Jag ska ha en sån tjejig lägenhet, säger Molly.

Det var i januari det tog slut mellanEric Saade, 21, och Molly Sandén, 19.

Nu har paret också fått sin lägenhet på 49 kvadratmeter Rörstrandsgatan i Stockholm såld.

Utropspriset var 3 250 000 kronor.

– Vi fick det vi ville ha. Det var skönt. Men det viktiga var att vi båda fick börja om, det var nummer ett. Så nu känns det bra och jag är taggad för att hitta mitt eget, säger Molly Sandén som på lördag tävlar i Melodifestivalen med sin ballad "Why am I crying".

Hon har bott kvar i lägenheten tills nu.

– Det är jättetråkigt att flytta från lägenhet eftersom det är ju mitt hem, det är klart att det alltid är jobbigt. Men jag ser fram emot att ha något eget.

”Ska ha en tjejig lägenhet”

Hon vill bo kvar i området - och vet redan hur hon vill ha det.

– Jag har inte riktigt haft det där då kompisar kommer över lite när som helst, kläder överallt och nudlar till middag. Jag har inte riktigt haft den där tiden i mitt liv då jag har bott själv. Jag flyttade direkt in med honom, säger hon.

Klart är att hennes skor kommer få ta mycket plats.

– Jag ska ha en sån tjejig lägenhet. Jag ska ha alla mina skor uppe på väggarna. Det är nog 30 par kanske, men det är liksom inte Charlotte Perrelli-garderoben. Jag är inte så mycket för dyra märken, det spelar inte så stor roll. Det är ju roligare att ha fler par och byta med.

Hon säger sig inte ha börjat dejta efter uppbrottet. Än så länge trivs hon med singellivet.

– Jag trivs så bra man kan. Och jag ser till att omge mig med människor hela tiden så att jag inte hinner känna mig ensam.

 

Artikeln kanske mest handlade om Molly, man tänkte att det kanske var kul att läsa ändå..?

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-08 | 20:40:01

GIF'S


//Celine

Category: Bilder | 2012-03-08 | 20:39:23

Dagens bild

Eric, Annamia och Tomas :)

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-06 | 10:27:00

Dagens bild

//Celine


Category: Bilder | 2012-03-05 | 11:04:18

Dagens bild//Celine


Category: Bilder | 2012-03-05 | 11:02:47

Repetition


Här är en bild från dansrepetitionen igår inför Pop Explosion! (:

//Celine

Category: Visste ni att.. | 2012-03-02 | 15:34:02

Visste ni att..?

image description

Eric har 3 par röda Sneakers? :)

//Celine