Category: Bloggen | 2013-08-31 | 01:09:49

Kommentarer som värmer

Blev så otroligt glad när jag läste den här kommentaren. Det är verkligen så, att jag bryr mig om Eric otroligt mycket. Det kan kanske verka lite galet att man bryr sig om en person så mycket som man egentligen inte känner. Jag kan inte riktigt själv svara på varför jag bryr mig om honom så mycket. Men när jag tänker efter, så handlar det egentligen nog om att han har gett och ger mig så otroligt mycket, utan att han själv tänker på det, och får mig så sjukt lycklig så jag vill ge tillbaka det. Jag vill göra allt jag kan för att få honom lika glad som han gör mig. Jag bryr mig verkligen om Eric och det är härligt att det märks tycker jag. Det är alltid lika roligt när man får höra att folk tycker om bloggen och läser den hela tiden. Tack till dig som skrev den här kommentaren!
 

Category: | 2013-08-30 | 22:22:33

Från oss alla till Eric

 
Som ni vet släppte Eric för bara några dagar sedan ett grymt album. Tyvärr så verkar det inte som att alla journalister och recensenter håller med oss om den åsikten. Efter att ha läst den ena efter den andra negativa artikeln och recensionen om Erics album Forgive Me, bestämde jag och min vän Theres oss för att vi vill göra något till Eric för att förklara hur bra albumet egentligen är, och vi tänkte ta er till hjälp. Vi kom på idén att vi alla ska skriva ner allt som vi tycker är bra med albumet som vi sedan tänkte ge till Eric. Han förtjänar verkligen alla positiva  kommentarer i världen, för han har verkligen slitit och släppt ett helt fantastiskt album. 
 

Våran tanke är att vi ska fylla den här boken som är på bilden, med massa positiva kommentarer om albumet. Ni får skriva precis vad ni vill bara det är positiva saker och handlar om albumet. Vi vill helst ha en lite längre text på ungefär max 20 meningar och inte bara ha en mening som "det är sjukt bra". Maila era texter till ericsaadedaily@hotmail.com senast den 6 September. Vi kommer därefter att skriva in era texter fint i boken. Skriv gärna namn och vart ni kommer ifrån/bor i mailet. Om ni har frågor kan ni ställa dom i frågelådan som ni hittar i menyn till vänster på bloggen. Sprid gärna detta så vi får med så många som möjligt!

P.S man behöver inte bo i Sverige för att delta.


Jag kan även avslöja att det kommer komma upp en tävling på bloggen inom en snar framtid, så håll utkik efter den! 


Category: Artiklar | 2013-08-30 | 17:12:00

Eric Saade om livet efter Molly Sandén

Hemmaplan. Eric Saade från spelningen på Väla i Helsingborg i somras. Nya skivan beskriver han som annorlunda. "Den är mer funky pop än dance", säger han. Foto: Helsingborgs-bild Foto: Stefan Lindblom/Helsingborgs-Bild
 

På nya skivan "Forgive me" behandlar Eric Saade en jobbig period i sitt liv. I dag är han både lyckligare och äldre.
- Musiken har varit lite terapi för mig.

Uppbrottet med kärleken Molly Sandén tog hårt på Eric Saade. För Kvällsposten har Kattarpssonen berättat om ett ganska vilt singelliv som följde. Erfarenheter som Saade och hans låtskrivare kunnat ta tillvara på och sätta på pränt.

- Man får ju gräva lite i sig själv när man skriver på det viset. Det är enda sättet, säger Eric Saade som tycker att han gjort sin ärligaste skiva i karriären även om det, som vanligt, finns "några grymma poplåtar".

- Mina tidigare album har mer varit "cleana" popalbum, inte speciellt djupa.

Personlig platta

- "Forgive me" handlar om mitt dåvarande förhållande och vad som hände efter. Det är ett väldigt personligt album, säger Saade.

Djupet i texterna är bara en av skillnaderna mot hans tidigare skivor.

Här ryms även en musikalisk mognad.

- Stilmässigt är den väldigt annorlunda. "Forgive me" är mer organisk. Det är mer funky pop än dance.

Att omvandla tuffa upplevelser till sång och musik har varit en effektiv ventil för Saade.

I dag är han lycklig. Om det finns någon flickvän med i den ekvationen vill han inte svara på.

- Jag säger inte mer än att jag är lycklig, punkt slut.

Breddat verksamheten

Förutom skivsläpp och pågående turné har Saade breddat verksamheten. Numera har han köpt in sig i en dansskola i Stockholm som han hoppas ska sprida sig över landet.

- Jag har alltid velat ha en dansskola så när jag fick möjligheten köpte jag in mig. Det är ett sätt att ge tillbaka till ungdomar och kids som vill dansa.

Samtidigt som Saade mognat och gått vidare från "Manboy" har fansen hängt med.

Får inga nallar längre

Det märker han bland annat på presenterna han får.

- Jag får inga nallar längre, nu får jag vin, säger Eric Saade.

Hur är ditt förhållande med Molly Sandén idag?

- Vi är hur bra vänner som helst och har ständig kontakt, och det känns väldigt skönt.


 

Källa


Category: Om Eric | 2013-08-30 | 16:28:00

Nybliven delägare av dansskola

 

Som ni säkert vet vi det här laget, så har Eric blivit delägare av dansskolan Scandinavian Dance Academy. Jag tycker det är väldigt fint av Eric att stötta barn och ungdomar att få hålla på med det dom tycker om, att dansa. Han vet själv hur roligt han tycker det är och hur viktigt det var för honom och andra där han bodde när han var liten. Jag tycker det är otorligt fint av honom att lägga sina pengar på något sådant istället för att köpa sig ett stort hus eller en dyr bil eller något annat. Det är en av sakerna jag tycker om med Eric, att han har fötterna på jorden. 

Källa
 

Category: Bilder | 2013-08-30 | 16:10:00

Dagens bild


Category: Övrigt | 2013-08-29 | 22:29:00

Världens bästa morgon 
 
 
Gårdagen var helt perfekt. Jag kunde verkligen inte ha fått en bättre morgon. Som ni förstår genom bilderna så var det självklart tack vare Eric. Jag har sagt det förut, men det är verkligen en sån obeskrivligt underbar känsla när Eric kommer fram till en och säger hej och ger en en kram. Vi behövde inte ens säga hej eller gå fram till honom för han kom själv fram till oss och gav oss en kram. Kommer förmodligen aldrig vänja mig vid det. Vi stod och pratade om allt möjligt i säkert 10-15 min. Det var så härligt att jag och Theres för en gångs skull fick träffa Eric helt ensamma utan samma folk runt omkring. Allt avslutades så naturligt också. Det händer ju ganska ofta att Eric säger att han tyvärr måste gå för att han har bråttom till något, men igår avrundades det så himla bra. Det är så svårt att återberätta allt, speciellt känslan genom en text. Eric är i alla fall helt fantastisk som verkligen tog sig tid till oss. Den stunden på morgonen gjorde hela min dag. Jag gick runt med ett stort leende på läpparna hela dagen och var hur glad som helst. Tänk hur mycket en person kan påverka ens humör. Det här var helt klart den bästa gången jag träffat Eric. 

Category: Intervjuer | 2013-08-29 | 21:17:00

Eric Saade gästade Rix Morronzoo

 
 
 
 
 
Som jag skrev i ett inlägg tidigare så gästade Eric Rix Morronzoo igår morse. Här ovan ser ni några bilder från morgonen och här kan ni lyssna på hur det lät när Eric var där. 

Category: Intervjuer | 2013-08-29 | 20:03:38

Eric Saade – berättar om komplex, skivan och drömköpet

Eric Saade har inte släppt en skiva sedan 2011, men nu är han tillbaka. Den här gången mer personlig än någonsin. 

 – Man har hunnit gå igenom hur mycket som helst de senaste två åren. 

Nyheter24:s Nicole Falciani Grängshem möter Eric Saade, 22, för att prata om nya skivan "Forgive me" som tagit två år att skapa. 

Eric Saade avslöjar också anledningen till att han nyligen köpt en dansskola:

– Hade inte fritidsgårdarna eller dansskolorna funnits där hade man bara hållit på med massa skit där jag kommer ifrån, säger han. 

Se intervjun med Eric Saade nedan:

 
 
Källa

Category: Musik | 2013-08-29 | 12:11:30

Forgive Me finns äntligen på Spotify


Category: Övrigt | 2013-08-28 | 19:40:00

Rockbjörnen 2013 LIVE
Nedräkningen har börjat och om ca 20 minuter drar Rockbjörnen 2013 igång! Här ovan ser ni hur upplägget ser ut för kvällen. Dom tiderna ni ska hålla lite extra koll på är 20:29, 20:46 och 21:12. Det är nämligen då dom tre kategorierna som Eric är nominerad till presenteras. Vi får se till att hålla alla tummar och tår för att vi har röstat tillräckligt mycket och att han vinner ikväll!
 
Klicka här för att följa det LIVE!

Category: Intervjuer | 2013-08-28 | 19:20:55

Intervjuad av Nicole Falciani

 
Källa
 

Category: Videoklipp | 2013-08-28 | 19:03:28

Klipp från när Eric kommer på releasefesten för MyByMolly

 
Mingeluppdatering%20fr%C3%A5n%20veckans%20premi%C3%A4rer

Category: Övrigt | 2013-08-28 | 18:57:15

Reklam

 
När jag skrev rubriken fick jag upp rösten radio eller tv rösten som säger "reklaaam" i huvudet. Ni vet vilken jag menar? Men det var inte det jag skulle skriva här egentligen... Det var nämligen så att jag gick in på Instagram på datorn och fick till min förvåning se den här reklam bannern. När det är reklam gällande Eric gillar vi det, men inte annars. Inte sant? ;) Så sjukt taggad inför Köpenhamn. Jag ska nämligen dit med min kompis Theres om bara 10 dagar för att se Eric. Ska bli sjukt kul! Ses vi där? :)

Category: Bilder | 2013-08-28 | 18:30:00

Eric på papper

 
 
Dom här otroligt fina bilderna har en tjej som heter Nastya ritat. Otroligt duktig tjej!

Category: Musik | 2013-08-28 | 18:24:52

Forgive Me [Official Album Teaser]

 

Category: Artiklar | 2013-08-28 | 18:22:40

Saade vill ge Molly – en björn

 

Han vägrar ge den till Robin Stjernberg eller Anton Ewald.  Men Eric Saade har inga problem med att bjussa exet Molly Sandén på en Rockbjörn.
– Det vore taskigt, säger han.

Nu kör vi!

Åtta björnar ska hitta nya hem, när svenska folkets musikpris går av stapeln på Gröna Lund i kväll.

Men vem vill kändisarna ge en Rockbjörn?

Eric Saade vill inte gärna bjussa polarna Ewald och Stjernbergpå en. Men däremot – Molly Sandén.

– Molly Sandén. Hon kan få en Rockbjörn. Jag kan ju inte ge Anton Ewald en. Det vore taskigt mot Robin Stjernberg. Jag känner ju båda, säger han.

Även radioprofilen Cissi Wallin vill ge den till Molly Sandén.

Men där är anledningen en helt annan. Hon passar på att skicka en känga – till just Saade.

– Jag vill ge alla Rockbjörnar till Molly Sandén för att hon är så djävulskt begåvad, trotsar sjuka kroppsideal och har vett att bryta upp med puckade snubbar, säger hon.

Gina Dirawis val är enkelt.

Det dåliga samvetets val.

– Danny Saucedo, jag måste välja honom annars blir han besviken på mig, säger hon.

Källa


Category: Visste ni att.. | 2013-08-28 | 18:20:08

Visste ni att..?

Erics låt på albumet är Forgive Me.

Category: Bilder | 2013-08-28 | 18:02:06

Dagens bild


Category: Musik | 2013-08-28 | 07:39:16

Köp Forgive Me på ITunes


Category: Intervjuer | 2013-08-28 | 07:38:06

Missa inte


Category: Musik | 2013-08-27 | 18:14:06

1 day left!

 
Imorgon smäller det! Are you reaaaaaaaaaaaaaaady? 

Category: Bilder | 2013-08-27 | 18:06:58

Dagens bild


Category: Övrigt | 2013-08-26 | 14:41:26

På tåget

Embedded image permalink
 
Titta vad jag hittade på tåget imorse... Gjorde min morgon :)

Category: Musik | 2013-08-26 | 14:36:55

Preview of the upcoming song Cover Girl Pt. 1

 
Så sjukt bra låt! Älskar början när Eric typ andas, texten och hela soundet. Den här har Eric lyckats riktigt bra med! Vilket låt alltså. Wow. 
Lyssna här!

Category: Övrigt | 2013-08-25 | 23:34:09

Eric med eller utan A i slutet?

 
Eric har tydligen fått ett nytt namn. Numera heter han Erica och inte Eric... Nu handlar det inte längre om Eric stavas med C eller K eller hur Saade stavas utan om det ska vara A i slutet på Eric eller inte. Hahaha! Hur svårt kan det vara?

Category: Videoklipp | 2013-08-25 | 23:23:51

Privat spelning på Grand Hotel i Oslo

 
 
Privatflyget Eric tog till Norge var visst för att hinna till den här privata spelningen på Grant Hotel. Hade verkligen velat vara där och hört Flashy live. Hoppas hoppas han kör den på turnéavslutningen i Oslo sen. 

Category: Bilder | 2013-08-24 | 17:27:47

Dagens bild

Eric Saade

Category: Tävlingar | 2013-08-23 | 23:14:34

Vill du dansa med Eric?

 
Är din stora dröm att få dansa med Eric? Då tycker jag att du ska klicka dig in här. För då har du nämligen chansen att vinna en plats i en dansgrupp där Eric kommer agera danslärare och lära ut en av hans danser. Men det är först till kvar som gäller, så skynda er! 

Category: Bilder | 2013-08-23 | 23:09:30

Privatflyg

 
 
 
Direkt efter Rix Fm spelningen i Linköping åkte Eric iväg för att ta ett privatflyg till Oslo för att hinna till spelningen i Kristiansand som han ska ha imorgon. 

Category: Bilder | 2013-08-23 | 23:06:21

Fler bilder från releasefesten av MyByMolly

 
 
 

Category: Låttexter | 2013-08-23 | 22:28:00

LYRICS VIDEO TO FLASHY

 

Category: Bilder | 2013-08-23 | 13:42:00

Dagens bild

 

Category: Musik | 2013-08-23 | 12:49:00

Info om live stream av Forgive me!

 
 

Category: Musik | 2013-08-23 | 00:08:26

IT'S OUT!!!


Category: Visste ni att.. | 2013-08-22 | 22:20:39

Visste ni att..?

Flashy är 03:05 minuter lång.
 

Category: Musik | 2013-08-22 | 21:12:53

Preview of the upcoming song Beautiful!

 
HÄR kan ni lyssna på previewn av den kommande låten Beautiful! Är ganska så mållös just nu kan jag säga. Älskar beatet, stämman, Erics röst, ja heltheten i låten. Sjukt sexigt när han säger "all right" i början också. Hur sjukt är det inte att Eric alltid lyckas, gång på gång?! Blir bara mer och mer taggad inför albumet för varje preview jag hör. Den här och Boomerang var dom låtarna jag såg mest fram emot att få höra hur dom lät och jag är allt annat än missnöjd. Så sjukt bra båda två! Vad tycker ni om Beautiful?
 

Såhär skriver Scandipop om låten "An uplifting, mid-tempo r&b ballad that’s all clap happy and stuff. The production on here is A Grade, and Eric sounds smooooth. So different from anything he’s done before, but at the same time not too much of a stretch to join the dots between Saades old and new."

Category: Artiklar | 2013-08-22 | 18:33:17

Här återförenas Molly Sandén och Eric Saade

 

Under onsdagen arrangerade Molly Sandén en lanseringsfest på en inneklubb i Stockholm. Pojkvännen Danny Saucedo lös med sin frånvaro. Istället fastnade linslusen och ex-kärleken Eric Saade på bild med Molly. 

Som Nyheter24 tidigare skrivit satsar nu talangenMolly Sandén på att bredda sin karriär. Igår hölls lanseringsfesten för 21-åringens nya webbshop på inneklubben Wall på Stureplan i Stockholm. På plats var bland andra stjärnskottet Kim Cesarion,Jennifer Åkerman och sångfåglarna i Timoteij

Föga förvånande var även ex-pojkvännen Eric Saade, 22, på plats för att stötta. Något som kan sätta punkt för alla rykten om att det forna paret skulle ha blivit osams efter det tuffa uppbrottet i början av 2012. 

Då spekulerades det kring huruvida Saade twitterhånade Mollys nya kärlek Danny Saucedo. Något som Saade då förnekade via sin Facebooksida. 

Källa


Category: Artiklar | 2013-08-22 | 17:41:00

Saade talar ut om misären efter Molly: ”Var svinig”

 
 
 

Eric Saade är tillbaka med en mörkare platta. Nu berättar han om misären och det hårda festandet efter uppbrottet från Molly Sandén.

– Jag blev svinig, säger han till Nöjesbladet.

Efter en turbulent vår står musiken i fokus för Eric Saade, 22.

På nya albumet ”Forgive me” gör han upp med uppbrottet från Molly Sandén, 21.

– Det är mitt första riktigt ärliga album. Jag har aldrig vågat blotta mig. Skivan handlar om att gå från misär till att vara lycklig. Jag pratar mycket om mitt dåvarande förhållande. Det har jag aldrig gjort. Det var skönt att ventilera, säger han till Nöjesbladet.

"Jag var inte lycklig"

Att albumet skulle få en så personlig prägel var självklart.

Han hade inget val.

– Det var mitt i allt kaos. Jag var inte lycklig när jag skrev det, säger han.

Tiden efter uppbrottet var Eric vilsen.

– Jag var singel och visste inte vad jag skulle göra. Då blev jag svinig, och fick tunnelseende.

- Svinig?

– Man blir ego när man är singel. Jävligt ego. Och jag gillar inte det.

- Hur såg ditt liv ut då?

– Jag var olycklig och väldigt stängd. Jag träffade inte så mycket folk. Sedan blev det tvärtom en period. Jag blev singel och var ute och festade hela tiden.

Vändningen kom när Eric inte längre kände igen sitt eget beteende.

– Jag är ju ingen festkille. Jag blev konstig. Jag stängde in mig på dagarna och gick ut på kvällarna. Det var en av mina mörka perioder. Det tog sin tid att inse. Men det är inte så kul att vakna bakis varje morgon, och känna sig sliten.

När Molly Sandén i vintras blev ihop med Danny Saucedo började journalister att ringa.

Erics svar?

– Mediahoror, twittrade han.

"Jag tänkte inte" 

I dag uttrycker han sig något mildare.

– Jag slängde säkert ur mig en del saker som inte är bra.  Jag var skitförbannad och tänkte inte. Men alla har känslor. Nu har jag fått ur mig en del av dem på albumet. Då har jag kunnat hålla käften, säger han.

- Hur känns det att Molly ska lyssna på albumet?

– Det är lite weird, men det har jag inte tänkt på. Fan, du skulle inte ha sagt så. Men vi vet väl var vi har varandra ändå. Och hon har ju hört några låtar.

Källa


När jag läste och såg den här intervjun med Eric högg det till lite i hjärtat. Som fan vill jag inget annat än se Eric lycklig och glad. Det är så hemskt att veta att han mådde så dåligt under en period. Men jag tycker att han har varit så otroligt stark under den tiden och inte gjort något annat än spitt glädje till oss fans, trotts att han själv mådde så dåligt. På något sätt har man kommit nära Eric. Man vet mycket om honom och efter att jag träffat honom ett antal gånger känns det nästan som att man känner honom och att han är som en vän. Vän är lite att ta i, men ni förstår kanske vad jag menar? Jag vill inget annat än att se honom lycklig. Det är samma sak som att se någon familjemedlem eller en vän ledsen. Det är hemskt. Jag vill bara kunna ge honom en stor kram och på något sätt finnas där för honom. Det är dock svårt att veta vad och hur man ska göra det. Det är helt enkelt så att när han är ledsen är jag ledsen och när han är glad är jag glad. Det finns inget bättre än att se Eric med ett stort leende och veta att han är lycklig och jag vill göra allt jag kan för att göra honom det. 


Category: Bilder | 2013-08-22 | 17:23:11

Dagens bild

 

Category: Musik | 2013-08-22 | 13:13:20

MISSA INTE PREMIÄREN AV FLASHY!


Category: Artiklar | 2013-08-21 | 23:06:55

Scandipop beskriver albumet

 

There was a time when Eric Saade would release three albums in the space of eighteen months. And three bloody good albums, at that. Nowadays though, he’s taking his time. And after an almost two year wait, next week he comes out with a new album into which he’s been putting a tremendous amount of work (he’s co-written all but one of the thirteen songs on here). And it’s not just his release scheduling that has altered dramatically…….

It goes without saying that anyone looking for another ‘Manboy’ or ‘Popular’ on this album can politely look elsewhere as far as Saade is concerned. But even if you’re looking for another ‘Hotter Than Fire’, you’re still searching in the wrong place. Eric Saade has moved on from where he was two years ago. And inevitably, so has his sound. Even more so than we thought it would. Although, thankfully that hasn’t turned out to be a bad thing. Instead, all grown up as it is, the album is still a solid pop record. And it’s a credit to it that from our perspective – those who would like him to still be recording songs like ‘Made Of Pop’, ‘Fingerprints’ and ‘Love Is Calling’ – we can still be won over by this new album. He’s changed his sound completely. But he’s went about it the right way.

Pop moments like ‘Coming Home’ and ‘Marching (In The Name Of Love)’ sit alongside and merge into mid-tempo r&b like ‘Till I Break’ and ‘In My Head’. And there’s an eighties electrofunk trinity taking pride of place on there too – the ‘Cover Girl’ sisters, and his feature on A-Lee’s new single, ‘Flashy’. Plus, he’s finally mastered the art of the high brow yet high quality ballad – ‘Stay’ is the kind of song that nobody, not even Eric himself, would have imagined a couple of years ago that he would ever make.

‘Beautiful’ and ‘Boomerang’ are our two personal favourites on here though. They’re two songs which manage to form a seamless compromise between the old Saade and the new Saade. Both mature r&b pop songs with an incredible production, and both containing a great big pop melody to shout about. They sort of stand out on their own as something a little bit different to everything else on the album. And if he were ever looking to focus his direction on a specific sound for his next album – we’d nudge (or rather push) him in this way. On the track listing of the album, they’re followed by the amazing ‘Marching’. What a triple threat. And then comes ‘Stay’. Beautiful, wonderful ‘Stay’.

Until now, Saade ballads have fallen into two catgories. Poptastic and brill (‘Someone New’, ‘Break Of Dawn’, and ‘Still Loving It’) and grown-up and bland (‘Miss Unknown’, ‘Without You I’m Nothing’, and ‘Forgive Me’). However, ‘Stay’ manages to put the latter three to shame by being far more mature than they could ever have been, while being so much more interesting and actually managing to hold a tune too. The production is dark and stark, and Eric’s vocal is honest and vulnerable. It’s a haunting song unlike any he’s ever made before. And that middle eight is epic.

That electrofunk trinity of ‘Cover Girl pt1′, ‘Cover Girl pt2′, and ‘Flashy’ is the sound of Eric Saade’s dance floors these days. A modern update on a classic disco flavour from the 80s. It’s a stylish sound, but not at the expense of any substance. Again, the production is intense. And he rises to it and matches it perfectly. We frowned at all that “swag” rubbish he used to tweet about a lot. But it turns out this is what he meant. And yeah, he’s got it.

‘Miss Unknown’ and the title track ‘Forgive Me’ stop the album from being a totally perfect record unfortunately. Had they been dropped, or even better – replaced by two of the more poptastic, ‘Marching’-esque demos he would have recorded for the album somewhere along the process – then it would have been a flawless effort with enough variation to please all of his fans and enough strength to shut the critics up. But those two aforementioned ballads are the dead weight on here. Not bad, just not very good either. We get that he’s a big Justin Timberlake fan, but they ain’t no ‘Mirrors’. And so rather than coming across as an inferior version of Timberlake like he does on these two songs, he should just concentrate on being the great popstar that is Eric Saade. Because if he takes a step down from that – which ‘Miss Unknown’ and ‘Forgive Me’ are – well there’s a queue of his contemporaries who would be more than happy to take his place.

Other than that though, it’s a fantastic album. Not what we expected. And not what we thought we wanted either. But it’s an accomplished record that showcases an extraordinary amount of progression in his sound, yet still serves as an enjoyable listen from start to finish, for someone who has been an Eric Saade fan from Day 1.

As far back in the past as Day 1 seems right now. But we’re not gutted about that at all, as it happens.

Listen out for previews of each of the new songs here on Scandipop over the next week. And on Friday, he premieres ‘Flashy’ – the new single with A-Lee.

Källa


Category: Musik | 2013-08-21 | 22:51:20

Preview of the upcoming song Boomerang!

 
HÄR kan ni lyssna på en preview av den kommande låten Boomerang! Så galet bra! Kände på mig att den skulle vara grym. Nu längtar jag så mycket efter att få höra albumet så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. 
 
Såhär skriver Scandipop om låten "A brilliant amalgamation of pop and r&b, set to the backdrop of a Caribbean summer. Eric Saade has grown into a combination of several different sonic personalities. But it’s this one that holds our attention the firmest, and which we’d like to hear the most from in the future. Plus, the Saade of yesteryear can be heard if you really listen. And that familiarity adds a nice element".

Category: Musik | 2013-08-21 | 22:47:12

HÖR UPP!

 
Loggade nyss in på comminutyn och skrev i chatten, vilket jag bara gjort en eller två gånger innan. Tror ni inte att Oscar kommer med värsta nyheten precis då? Det är nämligen så att Eric kommer att lägga upp information om tid osv när man kommer kunna lyssna på hela albumet genom en LIVE STREAM på Facebook och Instagram imorgon. Eftersom att det kommer att vara en live stream måste ni vara inne på communityn i tid, så att ni inte missar första delen av albumet. 

Återkommer med mer information senare. 
 

Category: Bilder | 2013-08-21 | 21:09:00

Bilder från Coming Home Tour i Göteborg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Category: Bilder | 2013-08-21 | 19:04:00

So cute

Och folk påstår att Eric inte bryr sig om sina fans... Hur gulligt är då inte detta?

Category: Bilder | 2013-08-21 | 19:02:45

Snygg jacka Danny

 
Ingen har väl missat att Danny under olika sammanhand gått lite i Erics fotspår... Men när man nästan trodde att han hade slutat med det, kommer det upp en bild där han har en likadan jacka som Eric. Det kan väl ändå inte bara vara en slump? Dessutom har han ett par likadana eller liknande solglasögon på sig som Eric hade i musikvideon till Hearts In The Air. Vad tror ni? Är det bara slumpen, eller har Danny faktiskt Eric som en liten "förebild"? ;)

Category: Musik | 2013-08-21 | 18:58:34

Signing of the upcoming album


Idag började Eric att signera alla dom förbeställda albumen som gjorts på cdon.com. Om några dagar kommer alltså ni som förbeställt att ha det signerade albumet i handen! 

Category: Musik | 2013-08-21 | 18:51:23

7 days left

 

Category: Musik | 2013-08-21 | 18:50:33

Traser nr. 2

Flashy (feat. Eric Saade)
 
Här kan ni lyssna på teaser nr. 2 av Flashy, där Eric sjunger! 

Category: Bilder | 2013-08-21 | 12:45:00

Dagens bild

 

Category: Bilder | 2013-08-20 | 22:49:29

Erics pappa och syskon backstage på en av CHT konserterna

 

Category: Musik | 2013-08-20 | 22:42:00

preview of the upcoming song flashy

 
 
Den här låten verkar var lite annorlunda gämfört med Erics tidigare låtar, vilket är sjukt spännande! Ser verkligen fram emot att få höra Erics del i den! Bara 3 dagar kvar nu! Wohooo.

Category: Videoklipp | 2013-08-20 | 19:18:17

a small acoustic concert

 
 
 
Då jag inte har varit hemma på ett tag och inte haft tillgång till verken min dator eller kamerasladd så har jag inte haft möjligheten att lägga upp verken bilder eller videos från konserten i Göteborg. Jag kan börja med att säga att konserten var helt... jag finner inte ens ord. Den var obeskrivligt bra. Det var så mycket glädje och så mycket energi så ni förstår inte. Man behövde inte ens hoppa själv till låtarna, utan man hoppade liksom automatiskt för att man stod så tight med höfterna mot varandra så man drogs bara med i det. Den här konserten slår faktiskt turnépremiären i Helsingborg. Trots att det var så sjukt mäkigt där, då det var sent så det var mörkt ute (för en gångs skull), Eric hade så mycket energi på scenen och det bästa av allt att man inte visste hur konserten skulle vara. Men glädjen och energin i Göteborg slår faktiskt det. Tyvärr fick vi inte träffa Eric efter konserten, men jag var hur glad och nöjd som helst ändå. Scenen var jätte låg, vilket gjorde att det kändes som att man var med på scenen nästan. Röken som är i början på Till I Break var vi liksom inne i och såg ingenting. Hela konserten blev mer intim och Eric såg en verkligen vilket var helt underbart. Efter konserten kom Eric ut backstage och gjorde en liten akustisk spelning för oss fans som var kvar. Det går inte att beskriva med ord hur underbart det var. Jag älskar att Eric verkligen har fötterna på jorden (och inte har hybris som vissa påstår att han har) och kommer ut till oss fans som bildar en ring runt honom. Jag menar bara att fast än att vissa fans kan bli helt till sig kommer han ut och tar sig tid att göra detta för oss. För er som inte var på plats och gärna hade velat uppleva detta, kan jag i alla fall bjuda på två videos som jag spelade in då. Enjoy! :) 

Glöm inte att ni kan titta i HD-kvalitet!

Category: Bilder | 2013-08-20 | 16:14:53

Eric och hans syster


Category: Bilder | 2013-08-20 | 11:53:00

Dagens bild

 

Category: Bilder | 2013-08-19 | 22:52:00

Spelade gitarr för björnarna

 
 
 
Tidigare idag tog Eric och hans gitarrist en sväng till Orsa för att spela lite gitarr för björnarna på Orsa björnpark. Frågan är bara varför... Kan det ha att göra med programmet med Kalle Moraeus som Eric ska medverka i? Vad tror ni?

Category: Musik | 2013-08-19 | 22:41:23

9 days left

 
Kan ni fatta att det bara är 9 dagar kvar tills albumet släpps?! Helt sjukt. En ännu bättre sak är att en av låtarna som kommer finnas på det nya albumet (Flashy) kommer att släppas redan om 4 dagar och dessutom skrev Eric på Twitter tidigare idag att han eventuellt kommer att släppa albumet två dagar tidigare på communityn, så ni som har köpt medlemskap där kommer att kunna lyssna på den redan den 26:e augusti! Hur bra? 

Category: Bilder | 2013-08-19 | 22:35:51

Saade stickers 
On a bus in Stockholm

Category: Bilder | 2013-08-19 | 12:25:00

Dagens bild

 

Category: Artiklar | 2013-08-18 | 22:13:35

"Plastig Eric Saade är inte trovärdig"

 
När jag läste den här artikeln blev jag både besviken, ledsen och irriterad. Jag tycker det är enormt synd att svenska folket inte förstår vilken otroligt begåvad artist vi faktiskt har i Sverige. När dom i artikeln skriver "....försökt tuffa till sig på senaste skivan för att nå en äldre målgrupp än mellanstadiediscot. Men publiken är fortsatt mycket ung." kan jag inte annat än bara skaka på huvudet. Eric har jobbat otroligt hårt med sina nya låtar och har gjort dom väldigt personliga. Visst har han ändrat sin musikstil lite, men bara åt det bättre enligt mig. Men om man läser mellan raderna, så förstår man att dom menar att han försöker att komma upp till Justin Bieber eller någon annar artists nivå, men inte lyckas. Jag tycker det är synd att dom inte kan släppa Manboy-stämpeln och istället faktiskt titta på vad Eric gör idag. Eric har utvecklas något otroligt under de här åren. När jag läste "....Musiken halkar efter och blir ofta en plastig, anonym massa av dunkande beats. När Eric Saade bjuder på kommande singeln ”Forgive me” blir plastigheten näst intill obehaglig" blev jag bara ledsen och besviken över hur dom kan säga så om låten som är som djupast, som verkligen har en story från Erics liv. Jag tycker det är på tiden att  journalisterna och svenska folket faktiskt tar och börjar öppna ögonen!

Category: Bilder | 2013-08-18 | 20:40:26

Golf paus


En bild som stogs innan inspelningen av musikvideon till Forgive Me. Eric verkar fått till ett snyggt slag ;)

Category: Musik | 2013-08-18 | 20:30:59

10 days left

 
Nedräkningen har börjat. Nu är det bara 10 dagar kvar tills Erics nya album Forgive Me släpps! 

Category: Bilder | 2013-08-18 | 13:51:00

Dagens bild

 

Category: | 2013-08-17 | 01:17:41

This is just amazing


Category: Bilder | 2013-08-17 | 01:15:59

Eric och hans syster Lara


Category: Bilder | 2013-08-16 | 21:04:25

Dagens bild


Category: Musikvideos | 2013-08-16 | 20:58:07

Forgive Me [Official Music Video]

 
 
Igår släpptes Erics nya musikvideo till Forgive Me. Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker om den :)

Category: Bilder | 2013-08-14 | 17:25:00

Bilder från efterfesten i Kalmar

Bilderna är tagna av @farzindice (Instagram)


Category: Bilder | 2013-08-13 | 23:20:30

Dagens bild


Category: Övrigt | 2013-08-13 | 23:14:58

Livechat tomorrow


Category: Bilder | 2013-08-11 | 21:49:04

Från efterfesten igår


Category: Bilder | 2013-08-11 | 20:59:00

Bild från igår - Kalmar

Bild av @ronjaiversensaade (Instagram)


Category: Musik | 2013-08-11 | 20:51:02

Tracklist till Forgive Me


Category: Bilder | 2013-08-10 | 13:11:08

En till bild från igår

Untitled

Category: Bilder | 2013-08-09 | 23:48:50

Bild från idag


Category: Visste ni att.. | 2013-08-09 | 23:47:15

Visste ni att..?

Eric ska bli morbror! Erics syster Lina är nämligen gravid.

Category: Bilder | 2013-08-06 | 14:11:15

Följ mitt och Theres resekonto på Instagram


Category: Bilder | 2013-08-06 | 08:27:00

Dagens bild


Category: Musik | 2013-08-06 | 00:02:31

Unbreakable

 
Den norska artisten Madcon kommer släppa ett album där Eric och Json körar i låten Unbreakable. Spännande! Ni som bor i Norge kan redan nu förhandslyssna på låten. 

Category: Visste ni att.. | 2013-08-05 | 17:42:37

Visste ni att..?

Linda (Erics styalist) och Eric var och shoppade tidigare idag inför en video som ska spelas in imorgon. En ny musikvido kanske? Vad tror ni?

Category: Bilder | 2013-08-05 | 12:11:00

Dagens bild


Category: Bilder | 2013-08-04 | 21:23:46

Dagens bilder

  
  

Category: Bilder | 2013-08-04 | 21:16:58

Bilder från Coming Home Tour - Skansen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Category: Spelningar/Signeringar | 2013-08-04 | 19:16:23

Videoklipp från Coming Home Tour - Skansen

 
  
 

  

Category: Bilder | 2013-08-04 | 19:03:01

Bild från Pure igår

 

Category: Artiklar | 2013-08-04 | 18:50:00

Följ med Eric under en dag i Trollhättan

 

Han är popstjärna och flickfavorit. Men det är knappast som att Eric Saade utnyttjar sin guldsits. Turnélivet innehåller inga fester och fokus ligger på att dricka vatten, stretcha och leverera det som publiken vill ha.

- Jag vill inte att någon ska bli besviken, säger han.

Det börjar med en hissfärd. Eric Saade, 22, hans assistent Lisa och Expressen står i lobbyn på ett hotell i Trollhättan och ska åka upp till Saades rum. Hiss efter hiss anländer, men vi går aldrig in. Snart är det tydligt att det beror på att det i hissarna redan står barnfamiljer och att det lätt kan uppstå en hysterisk reaktion när barnens stora idol plötsligt stänger in sig i ett litet utrymme och trycker på plan två.

- Äh, vi tar trapporna i stället, säger Eric Saade.

Han är klädd i jeansskjorta och shorts och går med solglasögon inomhus. Han är på gott humör och upprepar för sig själv: "Försök att inte säga något dumt, försök att inte säga något dumt." Eric Saade har inte direkt gjort sig känd som en blyg viol. Han brukar säga det han tycker och det har genom året gett honom löpsedlar och rubriker.

Först tror jag att Eric överdriver - att hissresan som inte blev av är ett sätt att göra sig lite större än vad han är. Eric är ju pojken från den skånska grannbyn Kattarp. Jag är uppvuxen två kilometer bort och gick i samma skola. Det är ju inte Justin Bieber som just nu öppnar sitt hotellrum och visar upp sin perfekt vikta packning i resväskan på golvet. Men det ska snart visa sig att hans försiktighet är mer än befogad.

Det är en ganska lugn turnédag för Eric Saade, men det finns ett problem. Han skadade sitt knä för en dryg vecka sedan under en konsert.

- Det svullnade upp och blev dubbelt så stort som det andra, säger han.

Han har fått behandling, men detta är första gången han ska uppträda inför publik sedan skadan skedde. När han sitter i logen bakom scenen sätter han på ett knäskydd och smörjer in sitt knä med en smärtstillande salva. Ur en väska tar han fram en grön apotekspåse. Där ligger ett paket Citodon - starka smärtstillande tabletter.

- Här kan ni ta om ni vill känna er lite fulla, skämtar han och håller upp paketet mot sitt band. Det är nämligen alkoholförbud i Eric Saades loge. Ödmjukt kräver han bara två saker: vatten och handdukar.

- Det går inte att leverera på scen om man har festat. Jag dricker aldrig något dagen före ett gig. Jag vill inte göra någon i publiken besviken, säger han.

Saade tar sig igenom konserten utan att röra en min av smärta inför Trollhättan-publiken. Åtminstone fram till näst sista låten: "Popular". Då hoppar han högt och belastar det skadade knät. Efteråt haltar han bort till sin loge.

- Jag får ta en tablett till, säger han innan han fortsätter att ställa upp på bilder och skriva autografer åt fansen.

Källa


Category: Artiklar | 2013-08-04 | 18:47:45

Intervju med Eric i senaste Frida tidningen


Category: Spelningar/Signeringar | 2013-08-03 | 01:40:12

En dag av glädje

 
 
Glädje. Det är ordet och känslan som beskriver den här dagen. Den har verkligen varit helt fantastisk. Koserten var så jävla grym. Json, Json Gill och massa andra var på plats för att se Erics konsert, vilket var sjukt kul.
Efter väldigt lång väntan fick vi träffa Eric efter konserten. Efter en hel dag av värme, väntan, hunger, trötthet och allt annat var allt så himla värt. Eric är helt fantastisk som tar sig tid att hälsa på alla och ta kort med alla. Men den här träffen kommer jag alltid minnas som något speciellt. Eric har ju känt igen mig ända sedan 2010, men idag fick jag veta att han visste vad jag hette, vilket var helt fantastiskt. Älskar att han är så spontan och bara säger saker lite random utan att jag behehöver fråga. När han fick se mig kom han fram med ett stort leende och sa "heeeeej" och gav mig en kram. Den känslan är obeskrivlig. Så fantastisk. Efter det sa han "men det är ju alfredssons". Jag blev helt chockad och sa "men gud ofta hur visste du det?" och fick till svar " ja men det är klart". Han visste till och med att jag hette Celine, utan att jag hade sagt det till honom tidigare. Så galet. Jag ser ut som rena katastrofen på båda bilderna, men jag är bara så otroligt glad just nu så det spelar faktiskt ingen roll. Jag fick träffa honom och det var det viktigaste för mig. Det är helt sjukt hur lycklig den här killen kan få mig. Tack än en gång för allt Eric! ♥

Category: Videoklipp | 2013-08-01 | 20:06:06

Rolling at the river at the women's euro afterparty

 

Category: Rösta på Eric | 2013-08-01 | 13:38:54

Eric blev utsedd i tre rockbjörnskategorier

 
Vi gjorde det! Vi lyckades rösta fram Eric i alla tre kategorierna för årets svenska låt: Coming Home, årets manliga liveartist och årets konsert: Coming Home Tour. Nu nollsställs röstningen för alla som röstats fram för att slutligen kunna utse en vinnare i de olika kategorierna. Ni kan rösta en gång varje dag fram till den 19:e augusti. Klicka HÄR för att komma till röstningen. 

Category: Bilder | 2013-08-01 | 13:33:47

Från idag


Category: Bilder | 2013-08-01 | 10:45:00

Dagens bild

 
Crazy face, haha!
 

Category: Bilder | 2013-08-01 | 01:01:24

Bilder från idag