Category: Spelningar/Signeringar | 2013-02-19 | 17:20:00

Extraspelning i Finland

 
Eftersom att det var sånt stort tryck på biljetterna till Erics konsert i Finland i mars att dom såldes slut, är det nu bestämt att Eric kommer att ha en extrakonsert direkt efter.

Category: Bilder | 2013-02-19 | 17:06:14

Min favorit bild från Erics Instagram


Category: Artiklar | 2013-02-19 | 16:52:00

Nykära paret fryser - Saade hälsar varmt

Det nykära paret Danny Saucedo, 26, och Molly Sandén, 20, fryser tillsammans i Skellefteå. Då passar Mollys expojkvän Eric Saade, 22, på att skryta om sin solsemester. På Instagram har han lagt upp en bild från en solig sandstrand och en tjej i bikini med texten "Babe's chilling".


Danny Saucedo och Molly Sandén släppte en kärleksbomb när de tidigare i veckan berättade i Expressen att de var ett par och att de träffats sedan början av året. Det fick Mollys tidigare kille, artisten Eric Saade, att hoppa på tangentbordet och skriva ordet "mediahoror" på Twitter. Saade kände sig sedan tvingad att tona ner inlägget genom ett öppet brev på Facebook. Saade gör nu allt för att visa att han har kommit över sin förra kärlek Molly. På lördagen, bara timmar innan Danny ska leda melodifestivalen från Skellefteå, lade han upp en bild från sin solsemester.

Tusentals gillade bilden
På bilden syns en anonym kvinna iklädd bikini på en solstol på en strand med uppenbart solbrända ben. Till bilden, som Saade publicerade på Instagram, skriver Saade "Babe's chilling", ungefär "bruden tar det lugnt" på svenska, följt av tre smilies med röda kinder och ett "tummen upp"-tecken. Tusentals av Saades fans gillade snabbt bilden. Samtidigt som Saade njuter av solsemestern umgås det nykära paret Danny och Molly i vinterkalla Skellefteå. Som Expressen tidigare har berättat åkte Molly i hemlighet upp till Skellefteå för att överaska sin pojkvän på alla hjärtans dag.

Källa


Category: Bilder | 2013-02-19 | 16:47:36

Dagens bild


Category: Artiklar | 2013-02-19 | 16:45:00

Hon pekas ut som Saades tjej

Eric Saade publicerade bilder från sin semester med en okänd brunett. Då vaknade fansens nyfikenhet till liv. Nu pekas en 18-årig kvinna ut som flickfavoritens nya flickvän.


 

”There's a babe right in front of me! Haha just saying #hotterthanfire” instagrammar Eric Saade hemlighesfullt.”Vem är tjejen?” undrar nu flera av hans fans. Nu har den 18-åriga kvinnan på fotona lagt ut flera bilder på sin Instagramsida med samma vy. Där ser man henne befinna sig i en solstol intill en ung manskropp vid samma soliga semesterort som Saade befinner sig. 

"Har sagt att de är tillsammans"
En av kvinnans porträtt har Saade kommenterat med en smiley i form av en slängkyss, på en annan skriver han ”Baby...” och på en tredje bild av henne skriver han Beautiful girls.

– Det finns flera bevis på Instagram där de skriver till varandra och hon har lagt upp en bild där de pussar varandra. Hon har sagt till flera att de är tillsammans, säger en källa till Nöjesbladet som menar att de två faktiskt är ett par.

Söker inspiration till ny musik
Molly Sandén och Danny Saucedo var på allas läppar när de för några dagar sedan offentliggjorde att de är ett par. Sandéns ex Eric Saade svarade skriverierna genom att twittra ordet "mediehoror” följt av ”Han är nummer två! Som vanligt!”. Han fick sedan förklara sina Twitterattacker i ett öppet brev på Facebook.

”Molly är en jättestor del av mitt liv, och det kommer hon fortsätta vara, och det vet hon om! Media skriver att jag kallat det nya kärleksparet för media horor. Nja... Jag kallade media för horor. Stor skillnad! (Jag var uppenbart arg för att alla bombade mig med frågor) Jag förstår nu att det misstolkades”, skrev han bland annat.

Eric Saade begav sig efter händelserna till en paradisort utomlands för att få inspiration till ny musik, men han är alltså inte ensam. På flera bilder syns den unga kvinnan vid hans sida. 

Nöjesbladet har försökt att komma i kontakt med både kvinnan och Eric Saade för en kommentar men utan resultat.

Källa


Category: Artiklar | 2013-02-11 | 23:47:00

"Saade lämnar Sverige efter kärleksbomben"

 

I dag kunde Expressen berätta att Danny Saucedo och Molly Sandén var ett par. Under morgonen skrev Eric Saade "Mediahoror" på Twitter - ett inlägg som han senare tonade ner. Men nu berättar artisten att han planerar att åka utomlands.
– Lämnar landet för ett varmare ställe. Trött på det här, skriver han på Twitter


 

Kärleksförklaringen slog ner som en bomb i nöjesvärlden på måndagsmorgonen. Artisterna Danny Saucedo och Molly Sandén bekräftade att de hade träffats sedan början på året.

– Vi gick från vänner till kära i januari, båda har jobbat väldigt mycket sedan dess och det är inte lätt att få ihop det. Särskilt inte när man smyger med det, säger Danny till Expressen.

Timmar efter avslöjandet skrev Molly Sandéns expojkvän Eric Saade flera inlägg på Twitter, däribland "Media Hoes" och kommentaren "Yeye stop talk about that now. He's the regular number 2. As usual."

Översatt till svenska betyder kommentarerna "Mediahoror" samt "Jaja, sluta prata om det nu. Han är nummer 2. Som vanligt".

"Var uppenbart arg"

Under morgonen ville stjärnan inte kommentera inläggen när Expressen försökte nå honom.

– Eric har inga kommentarer, säger Tomas Lingman, artistens manager.

Men på eftermiddagen bröt stjärnan tystnaden.

– Jag har som princip att aldrig kommentera mitt privatliv. Nu är det dumma kommentarer om mig och även dumma kommentarer om Molly, och då kan jag tyvärr inte sitta tyst längre, skriver han i ett öppet brev.

Han förnekar att kommentaren "Mediahoror" var riktad mot det nya kärleksparet – utan mot medierna.

– Stor skillnad! Jag var uppenbart arg för alla bombade mig med frågor, skriver han.

Han lämnar dock inga kommentarer kring det andra inlägget - "Han är nummer 2" - utan bekräftar att han gått vidare i livet.

– Både jag och Molly har gått vidare. Är Molly lycklig så är jag lycklig, skriver han.

Strax efter 19.30 kom dock nästa twitterinlägg.

Nu berättar stjärnan att han planerar att fly landet på torsdag.

- On Thursday, I'm out! Leaving this country for a warmer place! Tired of this!, skriver han på Twitter.

Eller på svenska: På torsdag lämnar jag! Lämnar landet för ett varmare ställe! Trött på det här!


Är det inte lite kul hur journalisterna alltid lyckas få till det? Erics resa hade ju inget med Mollys och Dannys nyhet att göra.... 

Källa

Här kan ni läsa en liknande artikel!


Category: Artiklar | 2013-02-11 | 23:42:28

Anton Ewald: ”Jag är bättre än Eric Saade”

 
 
Bättre än Eric? Hah, visst han är bra, men ingen slår Eric. Säger det inte ganska mycket bara det att alla håller på att jämföra sig och andra med Eric hela tiden...!? ;)
 
Källa

Category: Visste ni att.. | 2013-02-11 | 23:33:08

Visste ni att..?

 
Felicia Olsson som sjöng låten Make Me No 1 i melo i lördags hade Linda Jägerström som styalist. Alltså samma styalist som jobbar för Eric. 

Category: Övrigt | 2013-02-03 | 23:27:00

February

 
 
Februari - vilket betyder att det är dags att byta bild i Eric-kalendern. Ni har väl inte glömt att göra det!? :)