Category: Spelningar/Signeringar | 2014-02-20 | 20:11:52

Kommande spelning

 
Den 8 mars kommer Eric att spela live på nattklubben Valand i Göteborg. Erics konsert kommer att äga rum efter Melodifestival-finalen som klubben kommer att visa på storbild. 

Information: 
Datum: 8 mars
Tid: 19:00-22.30
Ålder: 18+
Pris: 150 :- förköp, 200 :- på plats


Category: Artiklar | 2014-02-12 | 00:46:00

hrister Sandelin skyller miljonförlust på Eric Saade

 
Förra årets "Ladies night" blev en ekonomisk flopp. Turnédeltagaren Christer Sandelin tror att det beror på valet av Eric Saade som affischnamn. 
- Hans publik ligger snarare mellan 10 och 25. Det är som att skjuta sig själv i benet tycker jag, säger han.
 
Underhållningsturnén för tjejer har tidigare lockat många besökare. Men förra årets ”Ladies night” med bland andra Eric SaadeAndreas LundstedtChrister SandelinDavid Lindgren och Thomas Järvheden blev en ekonomisk förlust.

Arrangerande 2E Group gick back 14 miljoner kronor på bland annat ”Ladies night”.

Christer Sandelin tror att turnén gick back på grund av att man satsat på Eric Saade som stort affischnamn.

– Om man siktar sig till en målgrupp på 25 till 45 är kanske inte det allra smartaste att plocka in Eric Saade som det största dragplåstret. Hans publik ligger snarare mellan 10 och 25. Det är som att skjuta sig själv i benet tycker jag, säger han.


"Drar inte äldre"
Christer Sandelin tycker att turnén hade en bra uppställning av artister men är kritisk mot hur den marknadsfördes.

– Även om Eric Saade är skitsnygg så drar han inte de äldre. De bytte marknadsföringen i halva och stoppade in Andreas Lundstedt i mitten på affischen. Jag vet inte vad de höll på med, det var ganska roligt att se.

Irländske popsångaren Ronan Keating var ett sent tillskott till turnén. Enligt Sandelin var han en nödlösning.

– Han kom efter halva marknadsföringen när de kände att de hade svårt att sälja biljetter.


Besvikna
I 2E Groups bokslutskommuniké skriver vd:n Hélène Gustavii om förlusten.

”Anledningen är att vi gör en förlust på sammantaget 14 miljoner kronor fördelat på turnéproduktionen Ladies Night samt två musikal- och teaterproduktioner på Stockholmsmarknaden”.

”Vi är självklart besvikna på det ekonomiska utfallet samtidigt som det tydliggör att underhållningsbranschen innehåller en affärsmässig risk där ett tapp i biljettförsäljningen kan orsaka stora ekonomiska förluster.”

Eric Saade har via sin manager Tomas Lingman avböjt att kommentera uttalandet.

Nöjesbladet har sökt ”Ladies night”-producenten David Stenmarck och ansvariga på 2E Group för en kommentar.

På 2E Group säger man att Saade inte var fel val för Ladies night.
– Vi har bara positivt att säga om alla våra artister och Eric Saade har gjort fantastiska shower, säger bolagets presskontakt Ia Lindahl Idborg.

 

Källa

 

Ni kan även läsa en liknande artikel här på Expressen. 


Category: Bilder | 2014-02-12 | 00:42:14

Dagens bild

 
Ännu en grym bild av den fantastiska fotografen Per Jahnke.

Category: Bilder | 2014-02-08 | 21:28:05

Dagens bild

 
Ögongodis på hög nivå!

Category: Övrigt | 2014-02-03 | 23:53:00

VINST

Eric blev årets vinnare i Scandipops kategorier "Best male album" och "Readers favourite artist of the year". STORT GRATTIS TILL DIG ERIC! Jag är så sjukt stolt och glad för din skull. Du förtjänar det verkligen! 

Category: Övrigt | 2014-02-03 | 21:29:05

Copycat

Embedded image permalink
 
Det är inte första gången personer som ska vara med i ESC försöker likna Eric, men det verkar inte ta slut heller... Till höger ser ni killen som ska representera Finland i Eurovision Song Contest i år. 

Jag kan inget annat än sucka. Det finns bara en Eric och ingen annan kommer någonsin kunna bli som honom. Om man vill lyckas handlar det om att vara unik och inte kopiera någon annan. Snubben passar ju inte ens i kläderna... Ska bli roligt att se hans bidrag sen. Eller vad säger ni?

Category: Övrigt | 2014-02-03 | 21:21:57

Min stora dag

 
Än en gång visar Eric vilken fin och omtänksam person han är genom att ställa upp och förverkliga barns stora drömmar om att få träffa honom genom organisationen Min stora dag. 

"Frida gillar tre saker särskilt mycket: hästar, Eric Saade och kläder! Så när MinStoraDag förverkligade hennes dröm blev det vip-shopping på Lindex (många hästtröjor!) och idolmöte med Eric Saade. Tack Lindex och Eric för ert engagemang!"

Category: Bilder | 2014-02-03 | 21:17:54

Dagens bilder

 

Category: Intervjuer | 2014-02-02 | 14:10:06

Intervju med Expressen

 

Category: Visste ni att.. | 2014-02-02 | 14:01:40

Visste ni att..?

Den här artikeln är en av dom mest lästa på Aftonbladet under 2013 med 741,461 sidvisningar.

Category: Övrigt | 2014-02-02 | 13:52:00

Dance lesson with Eric at Scandinavian Dance Academy

 
 
 
 
 
 

 
(Kolla i HD!)
 
Igår var det som sagt öppet hus på SDA. Det var verkligen hur roligt som helst! Vi fick lära oss en del av dansen till Marching. Galet svårt men sjukt roligt! Det är så häftigt att man lägger märke till alla småstegen som är med i Erics danser som man inte tänker på innan man själv provar. Man inser verkligen hur duktig Eric är som både kan både dansa och sjunga under en hel konsert. Mario som lärde ut tilsammans med Eric som har koreograferat dansen till Marching var sjukt duktig. Ni ser ju hur galet bra han är i videon ovan. Riktigt duktig på att lära ut var han också! Jag är mer än nöjd med det öppna huset. Att få en sån här chans att vara med Eric så länge får man inte annars. 

Category: Övrigt | 2014-02-01 | 10:28:00

En autograf för varje tillfälle

 
 
 
Man kan väl säga att jag har hunnit samla på mig en del signeringar under alla år jag har stöttat och suportat Eric och hans musik. Rensade mina skåp igår och hittade alla dessa signeringar. Detta är dock inte alla jag har fått, men en del av dom. Det är så härligt för varje signering har sitt speciella minne. Varje tillfälle man träffar Eric är unikt. Masquerade albumet fick jag signerat första gången jag träffade Eric. Minns hur nervös jag var, haha. Det är så härligt att se att jag har varit med ända sedan Erics genombrott och fått följa hans utveckling från Masquerade till Forgive Me och alla skivor och singlar där emellan. Men det slutar inte här. Jag kommer fortsätta att suporta Eric!

Category: Övrigt | 2014-02-01 | 10:10:00

DANS

 
Idag är det ingen vanlig dag. Idag är det nämligen 1 februari vilket betyder att det är öppet hus på SDA. Det är idag alla som har anmält sig och kommit in kommer få dansa med Eric! Ses vi där? :)