Category: Artiklar | 2011-04-03 | 21:35:03

Falskt

Danny Saucedo dansar och körar bskom Eric Saade i Eurovison Song Kontest 2011

Tidigare i veckan berättade Poplight om ryktena att Fernando Fuentes och Alvaro Estrella kan komma att backa upp Eric Saade på scen i Düsseldorf. Nu kan Poplight avslöja att Danny Saucedo är klar som dansare och körsångare bakom Eric Saade. Danny kom tvåa i Melodifestivalens final i år, men nu får han ändå chansen att stå på scenen i Eurovision Song Contest 2011.

I Melodifestivalens final stod det i slutändan mellan Eric Saade och Danny Saucedo. Eric Saade vann både juryns och publikens röster och får representera Sverige i Eurovision Song Contest 2011 i Düsseldorf om en och en halv månad.

Men Danny behöver inte hänga läpp för det. Nu kan Poplight avslöja att Danny Saucedo valts ut att vara en av dem som ska köra och dansa bakom Eric Saade när han framför ”Popular” i Eurovision. Detta bekräftas av en källa hos Dannys skivbolag som Poplight pratat med.

Eftersom körsången var inspelad under Melodifestivalen – vilket inte är tillåtet i Eurovision Song Contest – var man tvungen att byta ut flera av Eric Saades Melodifestivalsdansare mot dansare som även kan sjunga.

Som Poplight nämnde tidigare i veckan ryktas det om att Fernando Fuentes och Alvaro Estrella kan vara aktuella som dansare och körsångare bakom Eric Saade i Eurovision Song Contest i Düsseldorf.

LÄNK

 

 


 

 

//Celine


Postat av: Sofie

Menas det med att Danny ska dansa bakom Eric i ESC eller bara kanske ? hoppas han ska det iallafall.

2011-04-05 @ 18:26:27

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: