Category: Melodifestivalen | 2011-02-16 | 21:10:28

ERIC SAADE DRESSAS I SELECTED HOMME INFÖR MELODIFESTIVALEN 2011


Artisten Eric Saade kommer att bära kläder från det danska märket Selected homme i årets Melodifestival 2011. Selected homme ingår i den danska klädkoncernen Bestseller. Märket innehåller plagg som andas trend och kvalitet till bra priser. ”Eric Saade är en spännande artist med en stil som sticker ut, så vi är mycket glada att få klä honom inför Melodifestivalen”, säger Beatrice Nilsson Flink sponsringsansvarig på Bestseller. 

Eric kommer att tävla med låten ”Popular” i deltävling nr 3 som går av stapeln i Linköping lördag 19 februari 2011. Eric Saade slog igenom med buller och bång i Melodifestivalen 2010 med låten "Manboy". Sommaren 2010 tillbringade Eric Saade på turné Sverige runt. Erik Saade bor numera i Stockholm, men är född och uppvuxen i Helsingborg. Erics musikaliska förebild är Justin Timberlake. 

Upphovsman till låten som Eric framför är Fredrik Kempe, melodifestivalveteran med många vinster och framgångar i melodifestivalen tidigare år. 

Selected homme ingår i den danska klädkoncernen Bestseller som grundades 1975 av Troels Holch Povlsen som i dag har 40 000 anställda världen över. Bestseller är i dag en av Skandinaviens största modeleverantörer med 230 butiker i Sverige, 5700 butiker i världen samt är verksam i över 40 länder. Selected homme inspireras av starka, självständiga och mogna individer och vänder sig till män 18-35 år. Selected homme ger män mode som andas trend, frihet och kreativitet genom moderna, eleganta och coola plagg till hög kvalitet och bra priser. Selected homme har en retail butik i Sverige men säljs även hos över 100 fristående återförsäljare i Sverige.

LÄNK


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: