Category: Tävlingar | 2011-07-02 | 12:49:05

Tävla om en vecka med Opel Astra



"I sommar kör Eric Saade runt i en Opel Astra 5 dr Sport. När Made of Pop-turnen är över har du chansen att få ta över Erics bil en hel vecka. Dessutom kör Eric bilen hem till dig, för att själv överlämna bilnycklarna.  

Eric och Opel har mer än smak för innovativa och väldesignade bilar gemensamt. Vi tycker att det är hett med hatt. Så allt du behöver göra för att vinna är att ta en cool bild på dig själv eller någon i familjen i hatt. Leta fram din läckraste, lyxigaste eller coolast hatt och ta ett foto. Bilden laddar du upp i formuläret här nedan tillsammans med en kort motivering om varför just du ska få ta emot bilnycklarna från Eric och vinna en hel vecka med Opel Astra. Skicka in ditt bidrag senast den 29/8 2011. 

För att delta i tävlingen måste du eller din målsman inneha ett giltigt körkort.  Tävlingen pågår till den 29 augusti 2011 och Opel förbehåller sig rätten att publicera insända bilder, kom ihåg att fråga om tillstånd att publicera bilden om det inte är du själv som är med på fotot. 10 finalister kommer att utses och publiceras här på Facebook senast den 31/8 2011. En jury bestående av anställda på Opel Sverige AB och SP Production utser vinnaren som får fri tillgång Erics Opel Astra 5 dr Sport i en vecka, värde 3000 kr. Övriga finalister belönas med en signerad CD, SAADE Vol.1, värde 200 kr.

Juryns beslut är enhälligt och kan inte överklagas. Anställda på SP Production samt Opel Sverige AB och deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren."

För att komma till tävlingen klicka här, och sedan på tävla och vinn och därefter vinn Erics bil en vecka! ;)

Lycka till!

//Celine


Postat av: Opel-ägare

Tycker det är kul med samarbete likt det där Opel går in och sponsrar Eric Saade till att bli deras ambassadör. Dock kan det vara så att Opel inte behandlar sina kunder lika bra som Eric Saade gör.

http://www.bilskojare-kronoberg.se/opel-eric-saade.htm

2011-07-26 @ 22:47:44

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: