Category: Eurovision Song Contest | 2011-05-12 | 23:09:44

Succé för Eric Saade


Under en tidigare repetition fastnade Eric Saade i glasburen och svor högt - men i dag satt allt som det skulle.
Som åttonde artist gjorde Eric Saade entré i den andra semifinalen till Eurovision.
- Allting funkade, skitbra helt enkelt, skriver Anders Nunstedt i Expressens direktrapportering.
Perfektionisten från Sverige fick till det under kvällens semifinal. En något nervös Eric Saade gjorde entré, men det blev en smäll – glasrutan sprängdes som den skulle.

"SÅNGEN SATT"
Nervositeten var stor när Eric Saade hoppade in i glasburen i låtens finalmoment. Under en tidigare repetition lyckades inte glasrutan sprängas, men i dag funkade allt över förväntan. Det var bara en glasruta som skulle sprängas, eftersom tyskarna inte hann sopa upp mer glas innan det var dags för nästa artist att göra entré på scenen. 
- Leendet var lite ansträngt ett tag - det var ett jäkla smajlande - men även det kändes vinnande till slut. Sången satt. Dansen var bra, skriver Anders Nunstedt.

FIASKO
- Sista rutan sprack i alla fall!! Heja! Tycker det gick bra! Han var glad och hoppig och sjöng tiptop!, skriver Josefin Craaford i Expressens direktrapportering. 
Det var en segerviss och nöjd Saade som lämnade scenen med slängkyssar till publiken. Ett jättejubel bröt ut i Düsseldorf efter framträdandet - ungefär av samma nivå som Norge förärades i tisdags. Saades flickvän Molly Sandén och ett par fastrar till honom satt i publiken. En majoritet av Expressens läsare tror att Eric Saade går vidare i kväll. Men nästan lika många tror på ett fiasko. Snart får vi veta.

//Malin, Marina och Celine.
LÄNK.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: