Category: Artiklar | 2011-05-12 | 16:48:02

Tomas Lingman

Tomas Lingman med sin artist Eric Saade.

Eric Saades manager Tomas Lingman, 37, från Söderhamn, var till Ryssland för att marknadsföra artisten. Men de hann inte annat än landa innan bråket med Saades ryska konkurrent var i gång.
- Det blev rätt bra med uppmärksamhet, säger Tomas Lingman.

Tomas Lingman är manager till superaktuelle artisten Eric Saade, som på torsdag tävlar i semifinalen i Eurovision song contest.

Han är övertygad om att Eric Saade tar sig vidare till finalen på lördag.

- Vi har fått så otroligt positiv respons från all media i Europa, intresset har varit otroligt stort för Eric, vilket känns jättekul.

Det har varit en hel del skriverier sedan bråket med Eric Saades och den ryske artisten Aleksej Vorobjov, som började under en promotionresa i Moskva.

- Det var en spännande upplevelse (skratt). Det var en väldigt rolig resa, jag tror Eric gjorde närmare 15 tv-grejer och fyrtiotalet intervjuer. Det var någon form av rekord.

Han verkar ta fajten med ro.

- Men det roliga var den galna ryssen (schlagerkonkurrenten Alexej Vorobjovs) och hans manager som är baronessa. Vi skulle göra programmet Star Academy, men när vi landade fick vi höra att Eric inte var välkommen. Det visade sig att den här baronessan hade blivit väldigt upprörd. Hon tyckte att det var opatriotiskt att Eric skulle vara med i Rysslands största nöjesprogram. Vi blev förbannade och jag sa till baronessan att jag tyckte att det var fult. Då blev hon helt tokig. Men det blev rätt bra med uppmärksamhet.

LÄNK
//Celine

 


Postat av: Cajsa

har ni sett denna? http://www.tv4play.se/noje/forkvall?title=sa_klarar_eric_saade_sitt_nyvunna_kandisskap&videoid=938246



den är från 2010!

2011-05-12 @ 17:50:25
URL: http://mittliiivsomcajsa.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej! ville bara säga att det står om eric på aftonbladet och på msn.se/kändianytt..

2011-05-12 @ 19:43:26
Postat av: Anonym

hej! ville bara säga att det står om eric på aftonbladet och på msn.se/kändianytt..

2011-05-12 @ 19:44:12

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: