Category: Artiklar | 2011-05-15 | 12:08:12

"Vi ska festa hela natten"


Jaaa! Nu är det fest!
Eric Saades efterfest efter nattens bragd var galen - och champagnen flödade: 
- Nu kör vi, vi ska festa hela natten! säger han.

Årets Eurovision Song Contest-trea Eric Saade anlände till sin egen fest på plats på hotellet iDüsseldorf strax före tre i natt. "Popular" spelades över hela hotellet och folk dansade i lobbyn när den svenske stjärnan gjorde entré. Släktingar hade samlats med en stor skylt med svenska flaggan och Erics namn, och Eric log med hela ansiktet över hyllningarna.
Eric Saade kom till festen tillsammans med den övriga delegationen och jublet var stort:
- Nu kör vi! sa Eric Saade innan han begav sig en trappa upp till den specialordnade festen för årets svenska hjälte.
Tillsammans med sina dansare, Christer Björkman och de andra festade han med allsång, dans och en hel del alkohol, och gång på gång spelades "Popular" som fick alla att skrika av glädje rakt ut:

"Det här är så grymt"

- Det här är så grymt! ropar han.
- Jag är så glad. Vilken spänning. Vi smög inte in som trea heller utan vi är med och fightas hela vägen, säger en överlycklig Christer Björkman. 
Björkman, som fått utstå hård kritik efter de senaste årens fiaskon, hade en revansch att fira. 

"Väldigt kul helt enkelt"

- Visst är det en revansch för Sverige. Och för mig är det väldigt kul helt enkelt. Det här visar ju att det nya systemet fungerar och jag tror att det är ett vinnande koncept. I dag är det svårt att analysera för mycket dock, det är bara glädje. Vi firar rejält, det är helt galet, säger Christer Björkman.
Fans på plats gjorde i natt allt för att få en skymt av den svenske trean, som i natt festade och skålade fram till småtimmarna.


LÄNK

//Celine




    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: