Category: Artiklar | 2012-01-22 | 18:20:55

Perrellis och Dannys drift med Carola och Saade

HÄR driver Charlotte Perrelli och Danny Saucedo med Carola och Eric Saade.  Expressen kan i dag exklusivt visa bilder ur trailern för "Melodifestivalen" - där det blev minst sagt svettigt.  - Det var som att spela in en film, det var verkligen skithäftigt, säger producenten Christer Björkman.

PÅ söndagen släpper SVT en teaser för sin trailer till "Melodifestivalen". Trailern börjar sändas på torsdag och i teasern syns bara skuggade personer.
Men Expressen kan redan nu avslöja innehållet i trailern. Artister som Andreas Lundstedt, Love Generation och Molly Sandén dyker upp. Det gör även Charlotte Perrelli som i en drift med Carola svetsar på en enorm schlagerfläkt.
- Charlotte svetsade faktiskt på riktigt, hon tyckte att det var skitkul, säger Christer Björkman, producent för "Melodifestivalen".


"Verkligen varmt"
Fjolårstvåan Danny Saucedo krossar glas i en passning till förra årets vinnare Eric Saade, som ju sprängde en glasbur på scenen.
- Han gör väl allt det som Eric har gjort. Han krossar glas i regn, säger Christer Björkman och skrattar.
Även han är med i trailern, som spelades in i en studio utanför Stockholm. Och han fick det hett om öronen när scenerna där han går framför en vägg av eld skulle spelas in.
- Det var verkligen varmt, och så smäller det, det var som en tryckvåg så man riktigt knuffas fram. Jag fick försöka fokusera på annat för att ansiktsuttrycket inte skulle stelna till framför kameran.
Melodifestivalens första deltävling äger rum den 4 februari i Växjö.

 

//Celine


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: