Category: Artiklar | 2013-02-19 | 16:52:00

Nykära paret fryser - Saade hälsar varmt

Det nykära paret Danny Saucedo, 26, och Molly Sandén, 20, fryser tillsammans i Skellefteå. Då passar Mollys expojkvän Eric Saade, 22, på att skryta om sin solsemester. På Instagram har han lagt upp en bild från en solig sandstrand och en tjej i bikini med texten "Babe's chilling".


Danny Saucedo och Molly Sandén släppte en kärleksbomb när de tidigare i veckan berättade i Expressen att de var ett par och att de träffats sedan början av året. Det fick Mollys tidigare kille, artisten Eric Saade, att hoppa på tangentbordet och skriva ordet "mediahoror" på Twitter. Saade kände sig sedan tvingad att tona ner inlägget genom ett öppet brev på Facebook. Saade gör nu allt för att visa att han har kommit över sin förra kärlek Molly. På lördagen, bara timmar innan Danny ska leda melodifestivalen från Skellefteå, lade han upp en bild från sin solsemester.

Tusentals gillade bilden
På bilden syns en anonym kvinna iklädd bikini på en solstol på en strand med uppenbart solbrända ben. Till bilden, som Saade publicerade på Instagram, skriver Saade "Babe's chilling", ungefär "bruden tar det lugnt" på svenska, följt av tre smilies med röda kinder och ett "tummen upp"-tecken. Tusentals av Saades fans gillade snabbt bilden. Samtidigt som Saade njuter av solsemestern umgås det nykära paret Danny och Molly i vinterkalla Skellefteå. Som Expressen tidigare har berättat åkte Molly i hemlighet upp till Skellefteå för att överaska sin pojkvän på alla hjärtans dag.

Källa



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: