Category: Övrigt | 2013-10-21 | 13:15:00

Ett datum och en tid att hålla koll på!

 
Nu på lördag är det dags. Se till att sitta bänkade framför tvn klockan 21:30 och slå på TV3. Det är nämligen då Eric kommer att vara med i programmet Att vara. Det vill ni inte missa! Ni kan läsa mer om programmet och avsnittet här nedan.
 

Se Björn Kjellman förvandlas till Eric Saade
Eric Saade, Plura Jonsson, Malena Ernman, Nour El Refai, Leif Mannerström, Annika Lantz, Markoolio och Gudrun Schyman. I Att vara går folkkäre skådespelaren och artisten Björn Kjellman in i rollen som några av Sveriges främsta celebriteter. Resultatet blir berörande och ärliga porträtt där intervjupersonerna öppnar upp sig på ett helt annat sätt än vi varit med om tidigare. Först ut är Eric Saade.

Popstjärnan Eric Saade föddes i Kattarp utanför Helsingborg för 22 år sedan. Hans stora genombrott kom med låten Manboy i Melodifestivalen 2010. Men vem var han före genombrottet, och hur har han hanterat mediadreven och berömmelsen? Björn Kjellman gräver i Erics förflutna och ställer djupt personliga frågor. Hur var hans barndom? Hur är det att ha ett förhållande i offentligheten? Vad är sanningen bakom alla rubriker? Är han lika kaxig som pressen vill framhäva?
- Media har valt sin egen bild av mig, säger Eric.

En av Björns svåraste utmaningar är att göra sig själv 30 år yngre. Till sin hjälp har han bland annat imitatören Göran Gabrielsson och rutinerade koreografen Fredrik "Benke" Rydman som ska hjälpa honom få till rätt "swag".

Björn iakttar, studerar rörelser, tal och klädsel. Han gör grundlig research och har en hel vägg med bilder och klipp som inspiration för att helt kunna gå in i rollen. I slutet av programmet får kändisen möta och intervjua sig själv gestaltad av Björn Kjellman.

Källa



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: